Esküvőjük közepén vívott érzelmes szócsatát a menyasszony és a vőlegény - videó

Így kell stílusosan örök hűséget fogadni.
Így kell stílusosan örök hűséget fogadni.

Egy kaliforniai szerelmespár hihetetlen produkcióval lepte meg vendégeit esküvőjük napján. William Jones és menyasszonya, Meg egy online társkeresőn ismerkedett meg még 2010-ben és azonnal egymásba szeretek. Nyolc évvel később úgy döntöttek, ideje hivatalossá tenni szerelmüket és egy igazán frappáns meglepetéssel készültek az esküvőjükre meghívott családtagoknak.

Alaposan meglepődött a násznép, amikor a vőlegény mikrofont ragadott © YouTube

Tervüket annyira titokban tartották, hogy még legjobb barátaiknak sem meséltek róla, egyedül a DJ volt beavatva. Amikor a násznagy befejezte a szónoklást, a vőlegény elkérte a mikrofont, de ekkor még mindenki azt hitte, hogy csak egy ezerszer hallott esküvői köszöntőt fog mondani. Amikor zenét kért, már sejteni lehetett, hogy valami készülőben van, de senki sem hitte volna, hogy rappelni fog, ráadásul ilyen jól. Vicces rímekbe szedve vallott szerelmet, és fogadott örök hűséget a menyasszonynak, aki ezek után szintén mikrofont ragadott és ugyan csak rappelve mondta ki a boldogító igent.

Később bevallották, hogy hónapokig írták a szöveget és gyakorolták az ütemeket, mindezt teljesen titokban.

(via Yahoo)

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors