Egy év alatt adta le a testsúlya felét a 140 kilós asszony – és még a fagyiról se mondott le! fotók

Elárulta, mi a titka hihetetlen fogyásának.
Elárulta, mi a titka hihetetlen fogyásának.

12 hónap alatt nem kevesebb mint hetven kilótól szabadult meg egy harmincéves, hatgyermekes édesanya, aki egy nap megelégelte, hogy 140 kilogrammot mutat a mérleg.

Az ausztráliai Adelaide városában élő Krechelle Carter krónikus betegsége miatt korábban rengeteg időt töltött ágynyugalomra ítélve, szteroidokat kapott, valamint a gyógyszerei miatt is felszaladtak rá a kilók – ő azonban úgy határozott, ebből elég. Insta-oldalán azóta rendszeresen dokumentálja teste változását, valamint a Daily Mail Australiának azt is elárulta: még a fagyiról se mondott le, mégis folyamatosan egyre karcsúbb.

Így adta le a testsúlya felét

Krechelle elárulta: az egyik nagy változás, amit bevezetett az életében, a mozgás: míg korábban jó, ha napi 1500 lépést megtett, mára ez a szám könnyedén 15 ezer felett van.

– 6-10 kilométert sétálok a kutyákkal, valamint 45 perc súlyemelés is belefér, amikor a gyerekek már ágyban vannak.

Az édesanya egyébként a saját bevallása szerint semmilyen speciális, létező diétát nem követ. Maga állította össze az étrendjét. A reggeli főtt tojás egy vékony szelet szalonnával, a délelőtti nasi egy narancs. Az ebéd grillezett csirkemell brokkolival, a vacsora pedig lencseleves. Délután még hozzájön ehhez egy proteinshake, valamint egy kávé.

Krechelle emellett szokott pihenőnapokat tartani, amikor nem edz, valamint nasinapokat, amikor különböző édességek, például fagyi is belefér.

Ez is érdekelheti!

A testsúlya felétől szabadult meg egy nő, akinek elege lett férje beszólásaiból – elárulta, hogy csinálta

Súlycsökkentő műtétbe halt bele a 290 kilós nő – a családja már abban reménykedett, minden rendbe jön

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors