Döbbenet: kislányuk előtt, egy kórházban gyilkolta meg párját az édesapa, majd öngyilkos lett

Egész Brazília megdöbbent azon a gyilkosságon, ami hétfő este történt meg egy kórházban. Egy édesapa a párjával és a kislányával ment be egy egészségügyi központba, ahol egy szóváltást követően nem sokkal leszúrta a nőt – írja a Daily Star.

Shirley Gertrudes' four-year-old daughter watched in horror as her mother lost her life.

Közzétette: 7NEWS Australia – 2020. szeptember 15., kedd

A beszámolók szerint a 35 éves Rafael Rodrigues Manoel vélhetően összeszólalkozott a közös gyermekük édesanyjával, a 39 éves Shirley Rubia Gertrudesszel, majd távozott a kórházból.

Ez is érdekelheti

Életfogytiglani börtönt kapott az exrendőr, aki megszurkált, majd élve elásott egy nőt Újlengyel határában

Szörnyű tévedés: 37 évet ült a siralomházban gyilkosságért, most kiderült, hogy ártatlan

18 éves lányt gyilkoltak meg Óbudán – 12 napja hevert a holtteste egy elhagyatott épületben – videó

Nem sokkal később azonban visszatért, méghozzá egy késsel a kezében, amivel végzetes sebet ejtett a párján, majd elmenekült Az orvosok azonnal megpróbáltak segíteni a nőn, de már nem tudták megmenteni az életét.

Az apa ezután hazament, és véget vetett a saját életének is. Úgy hírlik, hogy a két félnek már hónapok óta megromlott a kapcsolata, de egyelőre pontosan nem tudni, hogy mi vezetett a tragédiához.

Woman stabbed to death in hospital in front of daughter by ex who kills himself

A man stabbed his ex-wife to death in front of their four-year-old daughter in the waiting room of a hospital, then committed suicide. Shirley Rubia Gertrudes, 39, was killed in a private hospital by her ex-husband, Rafael Rodrigues Manoel, 35, on Monday night in Brazil.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors