Aktuális

"Ő volt az igazi Dancing Queen" - babája születése után hunyt el az ABBA-rajongó anyuka

Létrehozva: 2024.02.21.

Összetört a család.

Emily Lockley már nagyon várta, hogy életet adjon kisfiának. A hölgy mindössze 26 éves volt, és eddigi életének legizgalmasabb kalandja várt rá: az anyává válás. Tervezgette, miképpen fogja felnevelni a fiút, sok könyvet és cikket olvasott arról, hogy mit hogyan kell csinálni. Sajnos azonban mindezeket a gyakorlatban már nem tudja kipróbálni, ugyanis néhány órával a baba születése után elhunyt. 

baba, kisbaba, újszülött, kisgyerek
Nem sok közös idő adatott meg a babának és a mamának / Fotó: Pixabay

Semmi sem képes úgy megnyugtatni egy csecsemőt, mint az édesanyja közelsége, ringatása, hangja. Sajnos azonban a tüneményes kis Harley más vígasztalódással is be kell, hogy érje az élete során, ugyanis édesanyja néhány órával a születése után elhunyt. A családot mindezek sokként érték, ugyanis Emily makk egészséges volt. Fiatal, életerős anyuka volt, akiről azt gondolták, hogy legalább száz évig fog élni. 

A vizsgálatok jelenlegi eredményei alapján a lánynak tüdő aneurizmája lett: a dudor áthúzódhatott a szívére, ez okozhatta a tragikus halálát. Most az egész család összefogott, hogy a megözvegyült édesapát támogassák. Ott lesz mellette valamennyi nagyszülő és a testvérek, ám a legnehezebb pillanat a temetés. A család adományokat gyűjt, hogy méltóképpen el tudják búcsúztatni a csodálatos anyukát, akinek olyan kevés ideje adatott meg a kisbabájával. 

Kívül-belül gyönyörű nő volt. Ő volt az igazi Dancing Queen, mert rajongott az ABBA együttesért. Teljesen sokkos állapotban vagyunk, hiszen Emily végig egészséges volt, és a terhességével sem volt semmi gond

- mondta Emily nővére, amit a Mirror emelt ki. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek