Tragédia

Üzent a Deák téri késelő családja: „jól tette, hogy megszúrta”

Létrehozva: 2023.02.25.

Módosítva: 2023.02.25.

Ahogy a Bors elsőként beszámolt feladta a küzdelmet a Deák téren megkéselt 18 éves Martin szervezete. A fiatalember négytagú társaságával szórakozni indult múlt szombat éjszaka. Martin egyébként nem szokott inni, de aznap kivételt tett, és mint a vele egykorúak, szolidan, de jól érezte magát. Éjfél után két órával már éppen hazafelé tartottak, amikor szóváltásba kerültek egy másik bandával. A vitát végül a szintén 18 éves K. Zsolt zárta le, aki egy késsel fejen szúrta Martint. A fiú összerogyott, és az unokatestvére próbálta meg a sérülést ellátni a mentők megérkezéséig. Zsolt elmenekült a helyszínről, fél nappal később találták meg a rendőrök az otthonában.

A fiatalt két napig lélegeztetőgépen tartották, utána annyit javult az állapota, hogy képes volt önállóan lélegezni. Péntek délben azonban a családtagok feketére változtatták a Facebookon a profilképüket, az édesanyja pedig közzétette a gyászhírt.

„Kedves rokonok, ismerősök, Martin fiam itt hagyott minket”

 – írta bejegyzésében.

Az édesanya még fel sem tudta fogni a történteket. 

„Ugyanúgy ülök itt, mint aki várja, hogy bemehessen hozzá. Én nem tudom még felfogni.  Tegnap este megfürdettem a gyermeket”

 – tudta meg a Tények stábja..

A késelőt letartóztatták, de nem kért bocsánatot a családtól, sőt, azt üzenték nekik a gyilkos rokonai, hogy Martin volt a hibás, és a családtagjuk „jól tette, hogy megszúrta”.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek