Lopás

A 2 éves kislány torka szakadtából sikoltozott, vele együtt lopták el a kocsit

Z.A.

Létrehozva: 2022.11.18.

A férfi alig pár héttel a történtek előtt szabadult a börtönből.

Forrás: Shutterstock

A 27 éves Luke Joyce beugrott egy járó motorú autóba, miközben a jármű egyik tulajdonosa, egy édesanya az anyósülés felőli oldalon állt. Joyce, aki csak hetekkel az esemény előtt szabadult a börtönből, ezután elhajtott a járművel, mit sem sejtve arról, hogy a család 2 éves kislánya a hátsó ülésen ült, és rémülten sikoltozott.

A férfi visszatolatott az anyuka felé, és majdnem elütötte a gyermek apját, aki megpróbálta megállítani az autót.
Amikor a tolvaj végül rájött, hogy egy gyermek van az autóban, mérföldekre járt a helyszíntől, majd kiugrott a járműből, és elszaladt, magára hagyva a rettegő kislányt.

A bíróság előtt felolvasott vallomásokban az anya azt mondta, hogy úgy érzi, "kudarcot vallott anyaként", az apa pedig azt, hogy szorong, és "folyton ismételgeti magában az esetet" - írja a Mirror.

Joyce elismerte bűnösségét, arra hivatkozva, hogy 

nem tudott arról, hogy a jármű ellopásakor egy gyermek is volt az autóban.

kocsi, tolvaj, slusszkulcs
Fotó: Shutterstock

Számos segítőkész szomszéd, aki hallotta a riadalmat, beszállt a saját járművébe, és üldözőbe vette a tolvajt. Az egyik szomszédnak végül sikerült megtalálni az autót , amelyet egy ludworthi farm előtt hagytak, miközben a sértetlen gyermek a hátsó ülésen "sírt és sikoltozott".

A rendőrség "pillanatokon belül" a helyszínre ért, és lenyomozták a tettest, miután megtalálták a DNS-ét egy kabáton, amelyet a helyszín közelében hagyott hátra. Végül a térfigyelő kamerák felvételei alapján is azonosították.

Joyce-t, akit korábban már elítéltek, többek között veszélyes járművezetés miatt, súlyos sérülés okozásáért és jogosítvány nélküli vezetésért, mindössze pár héttel előtte engedték ki a börtönből, és akkoriban zaklat miatt előzetes letartóztatásban volt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek