Aktuális

Még csak 17 éves, de már 30 milliót keres – még egy rosszabb hónapban is! videó

Bors

Létrehozva: 2021.07.14.

16 évesen otthagyta a középiskolát, hogy egy évvel később már dollármilliókkal zsonglőrködjön.

– A legjobb dolog abban, hogy van pénzed, az, hogy azt csinálhatsz, amit akarsz, és akkor, amikor akarod – magyarázza a tini, aki hiába csupán 17 éves, de már most 30 milliót visz haza – havonta!

A floridai Pierce Woodward 16 évesen, szülei garázsában indította be saját üzletét, miután kibukott a suliból: régi evőeszközökből kezdett el gyűrűket készíteni – a dolog pedig jobban bejött, mint arra eleinte számított.

Pierce vágya az volt, hogy 18 éves korára legyen egy (dollárban) hatszámjegyű megtakarítása – ehhez képest már most tudott venni magának egy házat, három luxusautót (egy Range Rovert, egy Maseratit és egy kabrió Mustangot).

– Miután kibuktam a középiskolából, semmi sem kötött le, ezért én és a családom is úgy döntöttünk, hogy mi lenne jobb időpont a világjárásra, utazgatásra, mint ez? – mesélte a tini, aki azt is elárulta: a család mindent eladott, hogy semmi se kösse őket egy helyhez sem, de aztán a koronavírus-járvány keresztbehúzta a számításaikat. Ezért kezdett el online házi készítésű gyűrűket árulni – az üzlet azonban pillanatok alatt virágzásnak indult.

Ma meglepem édesanyámat egy zsák pénzzel, hogy megvehesse az álomautóját – árulta el Pierce a Truly videójában, hozzátéve: nem kevesebb, mint félmillió dollárt adott át anyjának, hogy vehessen egy kabrió Corvette-et. Mondjuk van is miből:

a fiú ugyanis havonta átlagosan 100 ezer dollárt – átszámítva 30 millió forintot – keres.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek