Aktuális

Udvarlója szöktette meg az eltűnt 15 éves mezőkövesdi lányt?

B. B.

Létrehozva: 2020.12.01.

Egymillió forintot ajánlott fel a 15 éves, két hete eltűnt V. Leila testvére annak, aki segít előkeríteni a húgát. A mezőkövesdi kamasz valószínűleg az udvarlójával szökött el.

Mint azt megírtuk, közel két hete a poklokat járja V. Leila családja. A 15 éves lánynak egyik pillanatról a másikra nyoma veszett, a család azóta nem kapott életjelet a tinitől. Leila édesanyja a Borsnak elmondta: rettenetesen aggódik a lányáért.

Jó tanuló, iskolába járó kis­­lány, soha nem szökött el, ve­lünk is jó kapcsolata volt – mesélte a Borsnak az aggódó anya, Bea.

– Aztán megismerkedett Kevinnel, és teljesen a fiú és a családja hatása alá ke­rült. Nagyon aggódunk, hiszen még csak 15 éves, és sehol nem lehet elérni őt, sem telefonon, sem pedig a közösségi oldalain. Nagyon félek, hogy olyan helyzetben van, hogy nem tudja ezeket használni. Már mindenre gondoltunk – mondta szomorúan az édesanya, aki hozzátette: Leila az eltűnése óta az iskolába sem jár. Bea már korábban is észre­vette, hogy a kislánya erősen a fiú és családja hatása alá ke­rült, és minden erejével igyeke­zett Leilát megóvni a veszélytől.

Mindig a gyerekeim voltak az elsők, ismerem őket, és most is pontosan láttam ezt a dolgot, és próbáltam szólni neki, mert éreztem, hogy rossz vége lesz – tette hozzá az asszony. Most az egész család azon dolgozik, hogy Leilát megtalálják.

Ez is érdekelheti!

Apja segítette VV Fanni elrablóját – állítja a Novozánszki család ügyvédje

Eltűnt egy bájos arcú borsodi kislány - tegnap óta nem találják

Tragédia: Holtan találtak rá az eltűnt mályi nőre, akit hetekig keresett a fia, kiderült, meggyilkolták

A ka­masz nővére nem kevesebb, mint egymillió forintot ajánlott fel annak, aki hazaviszi Leilát.

„Kedves ismerőseim! Aki megtalálja a húgomat, annak 1 millió forint összeget adunk a kezébe, kérlek, segítsetek!” – írta ki az aggódó nővér a kö­zösségi oldalára.

Bea reménykedik abban, hogy nemsoká­ra újra megölelheti imádott lányát.

Azt üzenjük neki, hogy na­gyon szeretjük, és elképesztően hiányzik nekünk! Bármi is történt, mindent megoldunk, csak jöjjön haza! Vagy legalább adjon életjelet, hogy tudjam, nem esett bántódása – kérte az aggódó édesanya.

Update: a szülők üzenték, megkerült a kislány, mindenkinek köszönik az aggódást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek