Aktuális

Hogy élhet még? 15 éven át csak csirkenuggetset evett a tini

Bors

Létrehozva: 2020.11.03.

Hipnózissal sikerült leállnia hajmeresztő diétájával egy 19 éves brit lánynak. Rebecca Giddins négyéves kora óta kizárólag csirkenuggetsen és sült krumplin volt képes élni, és a helyzet azelőtt sem volt jobb: kisgyermekként csak csokit, joghurtot és sütiket evett.

Sőt, a kés és a villa használaatát is csak most, közel húszévesen kezdte el megtanulni.

A tini szerint már több mint 87 ezer darab csirkefalatkát fogyasztott el furcsa életmódja miatt.

Emlékszem, azelőtt minden más ételtől öklendeztem, még csak hozzájuk sem tudtam érni – magyarázta a furcsa módon tornaedzőként dolgozó lány.

Nem nagyon hittem a hipnózisban, de úgy tűnik, segített. Az első alkalom hétfőn volt, azóta naponta legalább kétféle új ételt vagyok képes megkóstolni. A célom az, hogy végre főtt ételt vacsorázhassak – folytatta Giddins.

Mint mondja, az öklendezés már teljesen elmúlt, ami azért jó, mert kizárólag ez tartotta vissza más ételek fogyasztásától.

Ez is érdekelheti!

Sokkot kapott a vőlegény, amikor megtudta leendő családja bizarr rituáléját

Hogy mi? Péniszét is bizarr kezelésnek vetette alá az élő Ken baba – videó

Bizarr: levágatta a fülét és az orrát – most úgy néz ki, mint egy szörnyűséges Alien - Fotók

Az egész életemre hatással volt ez az egész: sosem mentem el kajálni a barátaimmal, és sosem értették meg az emberek, miért nem vagyok képes normális ételeket fogyasztani –panaszkodott a fiatal.

Giddins szerint szülei mindig próbálták őt rendesen táplálni, de sosem volt rá képes.

Kisebb korában tényleg megpróbáltuk, de nem evett meg semmit. Még erőltetni is próbáltuk, de akkor inkább órákig nem evett semmit. Reméltem, hogy kinövi, de senki sem gondolta volna, hogy ilyen súlyos lesz a helyzet. Reménykedem, hogy egyszer majd ugyanazt lesz képes enni, mint mi – nyilatkozta Giddins édesanyja, Cheryl.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek