Aktuális

A tarlón szült Gabriella kisbabájáról az arra járó túrázó: néhány becsomagolt zokni volt a baba körül

Bors

2020. október 25. vasárnap 12:00

Senkinek, még a családjának sem vallotta be, hogy terhes a gödöllői M. Gabriella. A fiatal nő a máriabesnyői tarlón szült meg, majd otthagyta a gyereket, akinek az életét arra járó túrázók mentették meg. 

Forrás: Police.hu

A fiatal nő még a saját családja elől is eltitkolta, hogy teherbe esett, orvoshoz nem járt, mintha saját maga sem akart tudomást venni születendő gyermekéről. Gabriella családja korábban azt nyilatkozta a Borsnak, hogy semmit nem sejtettek a babáról.

 Nem láttunk rajta semmi szokatlant, nem tudtuk, hogy terhes. Véres volt a nadrágja, amikor hazaért, de azt hittem, csak női gondjai vannak. Párkapcsolata nem volt, velünk élt itthon. A munkahelye megszűnt, nem nagyon járt el sehova - mondta munkatársunknak akkor Marika. 

A szülés végülis akkor indult meg, amikor Gabriella sétálni indult, így a máriabesnyői tarlón, egy bokor alatt adott életet a kicsinek a patak mellett. A  koraszülöttként, méhen belüli sorvadással született csecsemőt ezután egy közeli ház nehezen belátható részére vitte, és otthagyta, majd, mintha mi sem történt volna, hazament, lezuhanyzott, és elindult kutyát sétáltatni. A baba csupán a véletlen szerencsének és egy arra járó párnak köszönheti az életét. 

A páromhoz sétáltam fél háromkor, amikor a lábam előtt megláttam a kis fejét és a kezét. Csupa vér és kosz volt a meztelen teste, s a méhlepény is ott volt mellette. Minimálisan mozgott, néhány becsomagolt zokni volt körülötte – emlékezett vissza a Borsnak Pintér Patrik, aki a kisfiút gyorsan átadta a párjának, ő maga pedig segítségért sietett. A páros elmondta, hogy a baba feje már lilulni kezdett, később pedig kiderült, hogy csupán percei voltak hátra a kihűlésig.

Időközben Gabriella is lebukott, ugyanis míg Patrikék megtalálták a babáját, ő a templom környékén rosszul lett, és bevitték a mentők a közeli kórházba, ahol hamarosan fény derült arra, mi is történt korábban. A nőt most 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt állítják bíróság elé, tárgyalása kedden lesz. 

További cikkek

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Tragédia

Megrázó részletek a nyíregyházi tragédiáról: a hátsó szélvédőn repült ki a szörnyethalt 22 éves anya

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor: Február 15-től lépnek életben az új szabályok

she.life.hu

Olyan nyelvleckét kaptam egy német pasitól, hogy míg élek, nem felejtem el

magyarnemzet.hu

Márki-Zay kampánytanácsadója egy elítélt, adócsaló botrányhős

delmagyar.hu

Megkéselte szerelmi riválisát egy férfi Szegeden

origo.hu

Száz másodpercre vagyunk a végítélettől

nemzetisport.hu

Mol Fehérvár: kölcsönvették a Dinamo Kijev középpályását – hivatalos

origo.hu

Kiderült, melyik az ország legdrágább Kölcsey utcája az ingatlanpiacon

vg.hu

Elon Musk agyimplantátum-gyártó cége embereken kísérletezne

kemma.hu

Helyszíni fotók: rommá törtek a kocsik a tatabányai halálos balesetben

origo.hu

Soha nem látott szalagkorlát épül egy magyar út mellett, meg fog lepődni, hogy néz ki - fotók

origo.hu

A jeges Duna mindig elképesztő látványt nyújtott