Aktuális

Unokáikon segítenek a Bors-nyereményből

Címkék
játék

K. Sz.

2019. július 16. kedd 22:00

További 2x1 000 000 forint keresi a gazdáját a Borsban. Most dupla esélye van három egyforma szinbólumot találni az újságban.

Nem csak a hőhullám, de a Bors júliusi nyereményhulláma is szerencsét hozott Vajda Benőnek és Benőnének, ugyanis Ágnes asszony lett Bors Kapitány legújabb játékának első milliomosa. A gerjeni házaspár az alig 1300 fős település köztiszteletben álló tagjai, Ágnes férje, a Gerjeni Agrár Zrt. vezetőjeként vonult nyugdíjba idén, míg nyertesünk szintén ott dolgozott adminisztratív munkakörben. 

– A férjem itt született, majd Gödöllőn ismerkedtünk meg, 1974-ben házasodtunk, és költöztünk ide – kezdte meg Ágnes, akinek két gyermeke született férjétől, és három unoka büszke nagyszülei. Nyugdíjasnapjaikon szívesen fejtenek keresztrejtvényt és olvassák a Borsot, ami most hatalmas szerencsét hozott nekik. 

– Mindennap elejétől a végéig elolvassuk a Borsot, és szívesen játszunk vele. Láttam, hogy három egyforma szimbólum van rajta, de nem tudtam pontosan, melyik. Hoztam a nagyítót, majd a férjem is megnézte, de nem tudtam, melyik nyeremény az. Eszembe sem jutott, hogy a legnagyobbat keressem, el sem akartam hinni, amíg nem telefonáltunk – mesélte a Bors-milliomos, aki férjével együtt azt is elárulta, mire költik a mesés nyereményt. 

– Ősszel elköltözünk Szekszárdra, hogy közelebb legyünk a gyermekeinkhez és tudjunk segíteni nekik az unokák körül. A nyeremény egy részét erre fordítjuk, komódot, előszobabútort és szekrényt szeret­-nénk venni. A másik feléből az unokákat szeretnénk meglepni, illetve egymást egy kis üdüléssel, mivel idén leszünk negyvenöt éve házasok – mesélte a pár.

Ha ön szeretne Benő és Ágnes után a következő szerencsés lenni, akinek egy mozdulattal megváltozik az élete, akkor vegye mindennap a Borsot és tépje fel a címoldalon található matricát a lap jobb felső sarkában. Tudja, most dupla esélye van három egyforma szimbólumot találni a speciális matrica felett, ami akár 1 millió forintot vagy pénz, tárgy- és élménynyereményt 

További cikkek

Horror

Sarlóval fejezték le a turistát a vakáción

Horror

Évekig őrizgette neje holttestét a feleséggyilkos rém

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Pottyondy Edina: Ha őrült is vagyok, hát nem ezért

likebalaton.hu

Jelölt hal – így részesülnek jutalomban a balatoni pecások

life.hu

"Be kell vallanom..." - Ezt gondolja Hosszú Katinka édesapja lánya eljegyzéséről

magyarnemzet.hu

A déli határzár hatékonyságát méltatta az amerikai sztárújságíró

szon.hu

Eltávolították a tetemeket a rakamazi Nagy-Morotva jegéről

origo.hu

Húsz év után először láttak újra „varázsnyulat”

nemzetisport.hu

Női kézi: hosszabbított norvég válogatott kapusával az ETO

vg.hu

Veszélyben a cseh orvosok

metropol.hu

Brutális hózápor csap le az országra, de van még egy rossz hírünk

life.hu

Hihetetlen! Az sincs biztonságban, aki enyhe tünetekkel megúszta a koronavírust

magyarnemzet.hu

Mellbevágó tények derültek ki az SZFE korábbi működéséről

origo.hu

30 éve halt meg az első Oscar-díjas spanyol, José Ferrer - képgaléria