Aktuális

Rendelőben ismerték fel az ellopott Mogyorót

R. K.

Létrehozva: 2019.01.11.

Lassan egy hónapja tűnt el Mogyoró kutyus a fővárosban. A kis méretű, hatéves jagd terrier a gazdijával a III. kerületi Flórián téri üzletközpontban járt, Kati csak néhány percre hagyta magára az egyik bolt előtti padnál, ahol egy idős hölgy galád módon lecsapott az édes kutyusra és ellopta.

– El nem tudom mondani, hogy mit éreztem. Évekkel ez­előtt, még betegen fogadtuk magunkhoz, azóta jóban-rosszban viseljük a gondját. Égen-földön kerestük, de sokáig sehol sem találtuk – meséli a Borsnak a gazdi. Mogyi felkutatása érdekében összefogtak az óbudai gazdik, Kati pedig elképesztő fordulatról kapott hírt: három nappal eltűnése után Mogyorót 22 kilométerrel arrébb, Kerepesen felismerték, mégpedig egy orvosi rendelőben. Akkor már az idős hölgy volt vele. Bár a kan kutyus csipelt, és eltűnésekor még egy kiskabátot is viselt, nem sikerült a nyomára bukkanni. De Kati aztán megtudta, hogy az idős hölgy a Flóirán térről az 1-es villamosra szállt fel a kutyával, még a biztonsági kamera felvételén is látszódott.

– Jelzést kaptunk, hogy Mogyit látták Kerepesen. Kiderült, hogy a nő mindenkinek azt mesélte, hogy ő mentette meg a kiskutyánkat. Egyből átnevezte, és Negrónak hívta. Szerencsére sikerült őt megtalálni a szemtanúk beszámolói alapján. Rendőrt is hívtunk, akik elmentek a 70 év körüli hölgyhöz, de nem volt otthon. Viszont szegény Mogyi ott rostokolt a havas udvarán a háznak, ott találtuk meg. Akár el is pusztulhatott volna – mondta lapunknak Kati. A virgonc kutyus szerencsére már biztonságban van, a tolvaj ellen pedig eljárás indult. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek