Aktuális

Pofátlan csellel vett fillérekért méregdrága műszaki cikket a fiatal srác

Bors

Létrehozva: 2019.01.31.

Egy ravasz, mégis etikátlan és törvényellenes módszerrel sikerült egy srácnak alig 3000 forint értékben vadonatúj PlayStation 4 játékkonzolt vásárolnia egy francia hipermarketben.

A 19 éves Adel egy olyan áruházba ment vásárolni, ahol zöldség- és gyümölcsosztály, illetve műszaki cikkekkel teli részleg is található. A fiatal úgy döntött, vásárol egy PlayStation 4-et, aminek az áruházi ára 340 euró, azaz 110 ezer forint körül mozog, majd a zöldségek felé vette az irányt. Mint azt a legtöbben jól ismerjük már, a legtöbb ilyen hipermarketben magunknak kell lemérni és címkézni a zöldségeket és a gyümölcsöket – főleg az olyan helyeken, ahol önkiszolgáló pénztár is található. Adel ekkor fenomenális felfedezésre jutott: lemérte a konzolt, rányomott egy random zöldségre, kinyomtatta a vonalkódot tartalmazó címkét, és elfedte vele a PlayStationét. Az így kapott ár összesen 9 euró, vagyis alig 3000 forint lett, amivel boldogan sasszézott az önkiszolgáló pénztárak felé.

Több mint százezres kedvezménnyel meg is vásárolta a konzolt és távozott az üzletből anélkül, hogy bárkinek feltűnt volna a dolog.

A fiatal srác azonban úgy gondolta, másnap is alkalmazza zseniális ötletét, és vásárol ugyanígy egy másik PlayStationt. Ám ekkor már tényleg ráfázott. Adel lebukott, a rendőrök letartóztatták. A csaló végül bíróság elé állt, ahol kiderült, hogy az első konzolt 100 euróért értékesítette, és mivel a másodikat nem sikerült elcsalnia, neki egy sem maradt.

Adel jelenleg négy hónapos börtönbüntetését tölti, ezért érthetően kérünk mindenkit, hogy senki ne csinálja utána!

(Unilad)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek