Aktuális

Lottómilliomosok: meg volt írva, hogy nyernek?

B. B. A.

Létrehozva: 2018.06.05.

Két embernek biztosan ez volt élete eddigi legjobb hétvégéje. Luxusautó, luxusvilla, új ruhák. A pénz számukra már nem lesz akadály. Elvitték az ötös és a hatos lottó főnyereményét is.

Bőkezű volt ezen a hétvégén Fortuna. Múlt szombaton milliárdossá, vasárnap pedig milliomossá tett egy-egy szerencsés játékost. Valószínűleg örökre bevésődött a két lottózó emlékezetébe az az öt, illetve hat szám, mely egy csapásra megváltoztatta az életét. Az ötös lottó nyertesének elképzelhető, hogy a 13-as szám lesz a jövőben a kabalája, mivel a sokak által mumusnak tekintett szám is kellett ahhoz, hogy telitalálata legyen. Az ötösön a 10, 13, 26, 64 és 67 miatt került több mint 1,6 milliárd forint az illető pénztárcájába, a hatoson pedig az 1, 7, 14, 16, 43 és 45 hozott több mint fél milliárdot a családi kasszába. Sokan gondolhatják azt jogosan, hogy „volt valami a levegőben”, pláne azért, mert még joker is volt múlt héten. Kiss Zoltán Zéró numerológus viszont máshogy látja.

– Nem a bolygók állásában kell keresni a megoldást, sokkal inkább a két ember személyes sorsában. Az, hogy egy hétvégére esett a szerencséjük, szerintem nem jelent semmit. Azzal tudnám magyarázni, hogy összpontosultak az energiák. Ami biztos, hogy mindkettőjüknek bele volt írva a nagy pénznyeremény a születési képletébe. Az ilyenek már akkor eldőlnek – mondta el a Borsnak a számok szerelmese. A hétvégén az ötös lottón 100 millió, a hatoson 70 millió forint lesz a várható nyeremény. A két nyertesnek kilencven napja van, hogy jelentkezzen a pénzért.

Nekik már bejött az élet

2003: kihúzták minden idők legnagyobb lottónyereményét, 5 milliárd 93 millió forintot.

2013: Andraschek László győri hajléktalan 2013 őszén 630 milliót nyert a skandináv lottón. A férfi önként vállalta a nyilvánosságot, de azóta igazi hullámvölgy az élete. Eleinte minden rendben ment, tíz házat vettek, kihozták az intézetből az unokáikat, de a férfi inni kezdett, kapcsolatuk mélypontra került. Most büfével próbálkoznak.

2015: valaki 5 milliárd 43 millió forintot kaszált.

2017: közel 6 milliárd forintot vitt el egy férfi az Eurojackpotról. Nem fedte fel magát, de annyit elárult, hogy elsődleges célja új otthonba költözni és jótékonykodni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek