Aktuális

Utolsó csepp: megkarcolta az új Mercit, megölte az unokahúgát

Bors

Létrehozva: 2017.12.04.

Katherine Abdallah nagyon ideges lett, mikor az új Mercedesét unokatestvére elvitte, és megkarcolta - írja a az ausztrál Yahoo. Suzie Sarkis nem kérte kölcsön a gépkocsit, és a tulaj a rendőröktől tudta meg, hogy az unokahúg gyorshajtást követett el, ahogy azt is a hatóság emberei súgták meg: megsérült az autó. A 21 éves lányt Abdallah egy konyhakéssel mellkason szúrta, mert úgy vélte, a 37 milliós kocsi megkarcolásáért és az idegei folyamatos túráztatásáért  most már az életével kell fizetnie.

Az eset 2013 február 9-én történt Sydneyben. A bíróságnak az otthoni biztonsági kamera felvétele is a megvan, ennek ellenére a nő azzal védekezett, önvédelemből gyilkolt, mert Sarkis folyamatosan hergelte. A 21 éves áldozat ráadásul az autó megkarcolását követő másnap ismét elvitte a járművet, ezért borult ki annyira az asszony.

A veszekedés egy ideig a szomszédok előtt zajlott, aztán mentek csak be a házba. Az első engedély nélküli elvitel után Abdallah mondta a rendőröknek, hogy meg fog bűnhődni ezért az unokahúga, és hozzátette, lehet, hogy ismét szükség lesz rájuk. Nem hazudott, de nyilván nem előre eltervezett volt a gyilkosság, amit a biztonsági kamera felvétele is igazol. A videón ugyanis látszik, a két nő verbálisan egymásnak feszül, majd az idősebb leszúrja a fiatalabbat.

Az ügy nem fekete és fehér, a felvételek tanulsága szerint, ugyanis Sarkis rugdosódott, eltört egy vázát, és mindenfélét leszór a földre. Ezt követően telefont vesz a kezében és úgy tűnik, valamivel felfegyverkezik. Agresszív és könyörtelenül bánik az idősebb nővel, aki a konyhába megy és késsel tér vissza.

A szúrás után bár értesíti a mentőket, és azt mondja neki, hogy próbálja a vérzést elállítani, de valójában a konyhába megy és lemossa a kést. Sarkis anyja és apja korábban arról beszélt, hogy sajnálják az egészet és az fáj nekik a legjobban, hogy lányuk szeretett volna New Yorkba menni, családot alapítani és minderre nem volt lehetősége. Az áldozat apja azt is kiemelte, szép büntetés az is Abdallah-nak, hogy sosem fogja lányuk arcát elfelejteni, hiszen ő látta, amikor kiszállt belőle a lélek.

Ítélet még nem született az ügyben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek