Aktuális

Begyógyszerezte 13 éves lányát a tápóiszelei férfi, hogy megerőszakolhassa

Bors

2017. szeptember 24. vasárnap 05:10

Igen súlyos büntetőügyet kezd hétfőtől tárgyalni a Budapest Környéki Törvényszék. Egy tápiószelei pár saját kiskorú gyermekük sérelmére folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak vádjával áll bíróság elé. A vádlottak 1995 óta élnek élettársi kapcsolatban, melyből két gyermek született. Egyiküket, 13 éves kislányukat az apa hónapokon át erőszakolta meg 2014-ben.

A férfi azt használta ki, hogy élettársának estére kell munkába járnia. Olyankor a lánynak kiskanálban összetört gyulladáscsökkentőt, egészen pontosan Apranaxot adott, amit cukorral és vízzel kevert el, mondván, az vitamin. Később, amikor a lány már ellenkezett, a férfi "ez vitamin és be kell vennie, mert így is sovány!” felkiáltással erőszakkal a szájába nyomta az anyagot. 

A gyermek ilyenkor elálmosodott, elaludt vagy eszméletét vesztette. "A férfi ezután a sértettet a szobájába vitte, lefektette a saját ágyába, ahol levetkőztette, majd a már magatehetetlen és védekezésre képtelen lányával többször is közösült, melynek következtében az akkor 13 és fél éves sértett 2014 decemberében megszülte az apjával, az elsőrendű vádlottal közös gyermekét" – olvashatók a szörnyű következmények a vádiratban.

A lány egyszer sem észlelte, mi történt vele, pedig másnaponként szédüléssel, hányingerrel, étvágytalansággal ébredt. Terhességét az osztályfőnöke észlelte az iskolában, és művi úton megszakítani már nem lehetett. 

Az apa még arra is rávette a lányát, hogy hamis tanúvallomást tegyen. Rávette, hogy feljelentést tegyen egy ismeretlen fiatalember ellen, de később módosította vallomását azzal, hogy a szexuális kapcsolat közös beleegyezéssel történt. 

Az ügyben a másodrendű vádlott a lány anyja, aki az ügyészség szerint semmit nem tett azután sem, hogy rájött, unokája apja az ő élettársa. "Semmit nem tett annak érdekében sem, hogy a kiskorú sértett, és az általa is feltételezett elkövető ne éljenek egy életközösségben, a hatóságok elől elhallgatta a gyanúját élettársával kapcsolatban, illetve közreműködött abban, hogy a sértett is eltitkolja ezt a nyomozó hatóságok elől és azt a tényt is, hogy a jelenleg külön háztartásban élő sértett, valamint másik közös gyermekük a gyámhatóságon folyamatban lévő eljárás eredményeként ismét közös nevelésébe kerüljön" – szól a vád.

További cikkek

Horror

Sarlóval fejezték le a turistát a vakáción

Horror

Évekig őrizgette neje holttestét a feleséggyilkos rém

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat