Aktuális

Tegye a Grammy-gálát a karácsonyfa alá

Bors

Létrehozva: 2016.11.08.

Minden évben előrukkol elképesztő karácsonyi ajándékötleteivel a Neiman Marcus amerikai luxusáruház. Aki ezek közül válogatna, annak igencsak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. A Bors a legegyedibb ajándékok között szemezgetett.

Anglia napsütötte déli része, magánhelikopter és Range Roverek. Ezt a luxust csak azok élvezhetik, akik befizetnek egy teljes hétre az angol kastélykörútra. Az ajándékozott magán kívül hét másik ember társaságában élvezheti a fejedelmi pompát a több száz éves kastélyok falai között. A hercegeknek és hercegnőknek kijáró élethez Michelin-csillagos szakács és lakájok garmada is jár. 

Csillogás a vörös szőnyegen

134 millió forint

A neves Grammy-díj-átadó zártkörű buli, de a szerencsés másodmagával részt vehet az 59. alkalommal megrendezett díjátadáson Los Angelesben február közepén, valamint az azt megelőző exkluzív partikon is. A vörös szőnyeges bevonuláson és a színpad mögötti körbevezetésen akár a legnagyobb sztárok közelébe férkőzhetnek. A csomaghoz két főre szóló utazás és egy pazar Beverly Hills-i szállodai ellátás is tartozik.

Luxus a felhők felett

400 millió forint

A ragyogó színek és a repülőgépek szerelmeseinek tökéletes karácsonyi ajándék a rózsaarany színű magángép. A háromszáz­ötven lóerős luxusjármű az egyik leggyorsabb kisgép a világon, óránkét négyszáz kilométert repül. A pilóta és három utas mindeközben a kézzel varrott bőrülésen csodálhatják a lélegzetelállító panorámát.

Arany négy keréken

17 millió forint

Az Infiniti Q60 a Neiman Marcus exkluzív, limitált kiadású álomautója. Mindössze ötven darabot gyártottak belőle a világon. Az egyszerre sportos és elegáns négykerekű négyszáz ló erejével száguld az utakon. Utasai a fehér bőrüléseken élvezhetik az elképesztő tempót.

Irány a Broadway!

8 millió forint

Sokan álmodoznak arról, hogy egyszer ünnepelt sztárjai lesznek a Broadway színpadának. Ez akár valósággá is válhat a Pincérnő című darabban, aminek középpontjában az almáspite-sütés áll. A statisztaszerep mellé négy prémium kategóriás belépő is jár, ráadásul a darab szereplőivel is megismerkedhetnek. Ha ez nem lenne elég, a hamisítatlan amerikai pite receptjével is megajándékozzák a szerencsést.

Kapcsolódó jegyzetünket itt olvashatják

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek