Aktuális

Könnyfakasztóan szép dolgot tett az elkényeztetett hatéves

Bors

Létrehozva: 2014.11.20.

Elképesztő emberségről tett tanúbizonyságot az a brit kislány, akit az ország egyik legelkényeztetettebb gyerekének tartanak. A lány elhatározta, születésnapi ajándékaival más gyerekeken fog segíteni.

A hat esztendős Lacie Pope döbbenetes luxusba született bele. A kislány csecsemő kora óta csak Dior és Armani cuccokat hord, és még soha nem volt arra példa, hogy ne kapott volna meg valamit. Szülei olyan drága ajándékokkal is ellátják, amikre talán nem is vágyik. Ám a kislány bebizonyította szíve sokkal nagyobb az elkényeztetettségénél.

A Daily Mail információi szerint Pope egy TV műsor hatására döntötte el, hogy értékeit árverésre bocsátja, hogy abból más gyerekeknek segítsen. A kislány egy vele egykorú gyerekekről szóló riportot látott, akik nehéz körülmények között élnek, ekkor határozta el, hogy nincs szüksége felesleges luxustárgyaira, azokat inkább jó célra ajánlja fel.

Pope hatodik születésnapja után jelentette be szüleinek, hogy mindent, amit a nagy napra kapott jótékony célra szeretné fordítani. Így hamarosan kalapács alá kerül többek között a kislány egyedi tervezésű, gyémántokkal kirakott játék Audija, Swarovski kristályokból készült koronája és márkás ruhái is.

– Könnyekig hatódtam, mikor Lacie elém állt és elmondta a tervét. Arról beszélt, hogy sem bírja elviselni a gondolatot, hogy miközben neki ilyen szuper dolgai vannak, más gyerekeknek étel sincs az asztalán – mesélte a kislány édesanyja a riportereknek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek