Aktuális

Durva: több mint 1 millió a belépő a luxuspartiba

Bors

Létrehozva: 2014.08.19.

A Playboy-birodalom mindenható ura, Hugh Hefner még 88 évesen is tudja, hogyan kell igazán jó partit csapni. Villájában vasárnap éjjel is összegyűlt szinte minden ismerőse, hogy megünnepeljék a nyarat. Aki be akart menni több mint 1 millió forintnak megfelelő összeget fizetett ezért.

A szép nők társaságát továbbra sem veti meg Hugh Hefner, bár már több mint egy éve házas embernek mondhatja magát. Ebben felesége, a nála hatvan évvel fiatalabb Crystal Harris sem lát kivetnivalót, főleg, hogy korábban ő maga is rendszeres vendég volt Hefner fényűző partijain.

A Playboy-atya hagyományos, Midsummer Night’s Dream Partija minden nyáron a szezon egyik csúcspontja, ahol válogatott hírességek, szupermodellek és sportolók teszik tiszteletüket. Az első ilyen bulit 2007-ben rendezték Los Angeles-i villájában, és immáron valóságos kitüntetésnek számít, ha az augusztus első vagy második szombatján tartott exkluzív partira valaki meghívót kap.

A belépő személyenként 4900 dollár, vagyis 1,1 millió forint, de ez nem jelenti azt, hogy bárki beteheti a lábát a sokak által csak a kéjek paradicsomá­- nak tartott Hefner-birtokra, ugyanis a férőhelyek száma erősen korlátozott. A bulit éjfélkor óriási lufi- és konfetti- eső színesítette, a hölgyeknél pedig ezután erősen ajánlott volt a szexi pizsama vagy sokat sejtető fehérnemű viselete. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek