Aktuális

Megölte szerelmét, kirakta Facebookra a képet

Bors

Létrehozva: 2013.08.09.

Elhagyással fenyegette, amire a férfi bepöccent. A vérbe fagyott nőről készült kép órákig nyilvános volt, többen kommenteltek is alá.

“Börtönbe megyek vagy kivégeznek, mert megöltem a feleségemet. Szeretlek titeket, hiányozni fogtok, vigyázzatok magatokra facebookozók, a hírekben majd látni fogtok” - szól a megdöbbentő üzenet, amit Derek Medina csütörtökön rakott ki saját üzenőfalára - írja a Daily Mail.

“Remélem, megértitek” - zárta az üzenetet, majd elment édesapjához, akivel együtt a rendőrségre mentek, hogy feladja magát.

A vérben úszó Medina Alonso képe több órán át kint volt a Facebookon, mire levették, többen kommentálták is.

A kiérkező rendőrök meg is találták a holttestet, és egy 10 éves gyerek is ott volt a házban. Utóbbi egyes források szerint az áldozat lánya.

A pincérnőként dolgozó áldozat és a gyilkos egyszer már elváltak, de 15 hónapja újra összeházasodtak, a CBS-nek nyilatkozók szerint állandóan veszekedtek.

A férfi vallomásában azt mondta, a gyilkosság előtt fegyvert fogott feleségére, aki erre kést rántott. A fegyvert eltette, a kést elvette, mire a nő ütni kezdte, miközben azzal fenyegette, hogy el fogja hagyni. Medina erre lelőtte.

A Miami New Times szerint a férfi több, interneten megjelenő könyv szerzője volt. Ezek között megtalálható a “Hogyan mentettem meg valaki életét és házasságát, és oldottam meg családi problémáit a kommunikáción keresztül”.  

(A képekért ide kattintson)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek