Aktuális

Metrósíneken aludt el részegen Ákos

Bors

Létrehozva: 2012.12.17.

Annyira berúgott egy 22 éves fiú, hogy a Deák téri metró sínjeire mászott le aludni. A fiatal csodával határos módon karcolások nélkül megúszta a bizarr esetet, azonban eljárás indult ellene.

Vélhetően második esélyt kapott az élettől a 22 éves S. Ákos - írja a police.hu. A nagykanizsai fiatal ugyanis egy buli erejéig tért be a fővárosba, azonban ez kis híján az életébe került. Ákos a vad parti után ugyanis - meglehetősen ittas - állapotban a Deák téren ténfergett, amikor úgy gondolta, eljött a szieszta ideje. Ezért reggel nyolc óra körül a fiatal fogta magát, és jobb helyet nem lelvén egyenesen a metróaknába mászott, majd alaposan megfontolva a fekhelyválasztást 100 méter gyaloglás után a sínekre heveredett.

Szerencséjére azonban a reggeli forgalomban azonnal kiszúrták, és a Központi Forgalmi Menetirányítók a síneket gyorsan áramtalanították, és a fiatal segítségére siettek, így a csodával határos módon áramütés és karcolás nélkül úszta meg a kalandot. "A férfit az alagútból kikísérték, és a BRFK Metró Rendőrség Alosztálya járőreinek kiérkezéséig visszatartották." A BRFK V. kerületi Rendőrkapitánysága közérdekű üzem működésének megzavarása miatt eljárást indított S. Ákos 22 éves nagykanizsai lakos ellen - tájékoztat a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek