Aktuális

5 hónapos terhesnek hitték a 12 éves kislányt - sokkoló fotó

i.

Létrehozva: 2012.12.22.

Saját anyja is azt hitte, áldott állapotban van 12 éves kislánya, így többször csináltatott vele terhességi tesztet. A pocak nagysága valóban gyerekre utalt, de a valóság mindenkit sokkolt.

 

A floridai Jacksonville-ben élő Janet Robertsnek úgy nőtt az aggodalma, ahogyan 12 éves lánya pocakja. A mama és az iskolatársak is mind azt hitték, terhes a kislány.

- A nyáron kezdett gömbölyödni, így kétszer is csináltattam vele terhességi tesztet, hiszen mi másra gondolhattam volna. Augusztusban már úgy nézett ki a lányom, mintha 5 hónapos várandós lenne, de a tesztek negatívak lettek. Ekkor vittem el az orvoshoz, ahol kiderült a sokkoló igazság – mesélte a USA Todaynek az anyuka.

A szakemberek gyorsan kiderítették, tumor feszíti a meg nem nevezett lány pocakját. Azonnal meg is műtötték és egy 8 kilós daganatot távolítottak el belőle.

A tinilány már jobban van, de még mindig azt próbálja megemészteni, mi is történt vele, illetve igyekszik feldolgozni azokat a rágalmakat, melyeket az osztálytársai vágtak a fejéhez.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek