Aktuális

Egy magyar néniért rajong az egész világ

Bors

2012. szeptember 21. péntek 09:00

Egy új-zélandi cég reklámfilmjében szerepel Vilma néni. A videót eddig százezernél többen nézték meg az interneten. A magyarbólyi asszony a Borsnak elmondta: alig akarta elfogadni a felajánlott 10.000 forintos gázsit.

Egy csapásra vált világhírűvé egy reklámfilm miatt Angyal Sándorné, Vilma néni, aki szinte még ma sem érti, mi ez a nagy felhajtás körülötte. – Néhány héttel ezelőtt megállt egy mikrobusz a házam előtt, amikor a szomszédasszonnyal a pad előtt üldögéltünk. Kiszállt belőle egy csomó ember és megkérdezték, hogy készíthetnek-e rólam képeket – idézi fel a történteket Vilma néni, aki a héten nem ücsöröghet kedvenc padján, mert kivizsgálásra befektették egy közeli kisváros kórházába.

– A sok ember csak ott jött-ment, fényképezték a kertet, meg a tulipánjaimat az ablakban. Majd egy tolmács kislány elmondta, hogy ők valami új-zélandi filmesek és szeretnék, ha azt mondanám a kamerába, hogy „Itt nálunk, Magyarbólyban jobb az internet, mint Új- Zélandba”. Megtettem, hát miért ne tettem volna? – kérdi nevetve.

Ez a nevetés, amivel a forgatócsoport által kért mondatot is befejezte Vilma néni, azóta világhírű lett, mivel a új-zélandi Flip mobilszolgáltató cég új kampányfilmjét néhány nap alatt több mint 120 ezren nézték meg az egyik legnagyobb videomegosztó oldalon.

– Hát mit szóljak? Én nem csináltam semmit. Azt a tízezer forintot sem akartam elfogadni, amit ezért fizettek – meséli a dédnagymama, akinek nincs is otthon internethozzáférése, és amikor megmutattuk neki a filmet, kedvesen rácsodálkozott vele együtt üldögélő macskája nyugodt viselkedésére. – Ni, milyen szépen ül ott a Hacici – mondta. 

Vilma néni mellett egy másik magyart is megcsapott a népszerűség szele, hiszen az új-zélandi kampány másik filmjében egy oroszlányi horgász értetlenkedik azon, hogyan lehet drágább a távoli szigetországban a szélessávú internethozzáférés, mint nálunk, amikor „Új-Zéland egy modern ország”. 

További cikkek

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Tragédia

Megrázó részletek a nyíregyházi tragédiáról: a hátsó szélvédőn repült ki a szörnyethalt 22 éves anya

Ez is érdekelhet

origo.hu

Luxusautójával ment edzésre Dzsudzsák Balázs - kép

life.hu

"Milyen rúzst használsz, Norbika?" - Támadják a kommentelők Schobert Norbit: fotó

magyarnemzet.hu

Eddig bírta a kommentáradatot az egykori szépségkirálynő új barátja

kemma.hu

Halálos baleset Tatabányán: vélhetően rosszul lett az ütközés előtt az áldozat

origo.hu

Hatalmas robbanás lesz az űrben idén

vg.hu

Zacher Gábor: megnyerheti a koronavírus elleni csatát Csollány Szilveszter

origo.hu

124 mérges kígyóval körbevéve találtak holtan egy férfit az otthonában – videó

nemzetisport.hu

Videó: a furcsán futó matematikus bíró elvitte a show-t az Afrika-kupán

borsonline.hu

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

origo.hu

Vidám fazon és 5 literes fogyasztás: teszten a magyarok egyik új kedvence