Jelenleg Párizs egyik legjobb éttermében már megkóstolható a „Vinbovin” jelöléssel ellátott hús.
Jean-Charles Tastavytől jött az ötlet, majd Claude Chaballier gazda három tehenet itatott helyi borral négy hónapig, miután megfigyelte, hogy a szőlővel, árpával és szénával táplált állatok sokkal boldogabbak, mint társaik - számolt be a The Daily Telegraph.
„Úgy gondoltam, legközelebb kipróbáljuk a muskotályt, ami más ízt ad majd a húsnak” mondta Chaballier. "Ez egy nagyon különleges textúra - szép, márványos és porhanyós, és karamellizálódik a főzés során. Párizs legjobb éttermei számítanak rá. "
Japánban már próbálkoztak hasonlóval, ott sört kaptak a jószágok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.