Ungár Anikó: Elfogadom a korom

Ungár Anikó: Elfogadom a korom

Ungár Anikó soha nem tagadná le a korát. Miért is tenné, hiszen hihetetlenül hangzik, hogy már 67. A bűvésznő még életében nem fogyókúrázott, de arra nagyon is vigyáz, hogy adottságaiból a maximumot hozza ki.

Ungár Anikó soha nem tagadná le a korát. Miért is tenné, hiszen hihetetlenül hangzik, hogy már 67. A bűvésznő még életében nem fogyókúrázott, de arra nagyon is vigyáz, hogy adottságaiból a maximumot hozza ki.

Ungár Anikó a bizonyíték arra, hogy egy nő minden életkorban csinos maradhat. A bűvész, előadóművész a tudatos életmódjának és kifinomult ízlésének köszönhetően évtizedeket letagadhat 67 életévéből, amelyet soha sem titkolt.

– Az én ars poeticám az, hogy elfogadom a korom, nem pánikolok, mert múlik az idő. De az is igaz, hogy kihozom belőle a maximumot – mondta a Borsnak Ungár Anikó, aki a fogyókúrát csak hírből ismeri. Soha nem sanyargatta a testét semmilyen diétával.

– Egyszerűen, ha két kilóval többet mutatott alattam a mérleg, akkor kevesebb kenyeret, édességet eszem, vagy kihagyom a vacsorát. Édesanyám, aki 105 évesen hagyott itt minket mindig azt mondta: akkor kell felállni az asztaltól, amikor ennél még. Én is ezzel a mértéktartással élek. De a sport mindig az életem része volt. Mind a mai napig edzem hetente kétszer, így az alakomat sikerül megőrizni – osztotta meg titkát a bűvésznő, aki néhány hónapja egy vákuumos testkezeléssel is hozzájárul fittségéhez.

Anikó titka a mértékletesség. Megfogadta édesanyja tanácsát, az asztaltól mindig akkor áll fel, amikor még enne © Fejér Bálint

Ungár Anikó szerint míg a sport az izomzatára hat, addig a másfél órás rádiófrekvenciás kezelés a bőre rugalmasságáért felel.

Ezt erősítette meg dr. Poroszkai Mária bőrgyógyász-kozmetológus is.

– Ez az eljárás azoknak a hölgyeknek való, akik fogyókúra után minimális felesleggel rendelkeznek még, amit a dié­ta és a sport nem tud eltüntetni. Anikónál erről szó sincs. Az ő esetében bőrének rugalmasságát eddzük. Egy kúra hat alkalomból áll. Anikó már két kúrán van túl, így most már csak havonta egyszer kezeljük, hogy ezt a szép állapotot fenntartsuk – magyarázta a doktornő, aki azt is elárulta, hogy Ungár Anikó annyira élvezi a vákuumos gépet, hogy el szokott aludni a kezelőben.

Mi történik a kezelés során?

A kezelés során a rádiófrekvenciás energia, mely a vákuum révén 5–15 mm-es mélységig tud lehatolni, valamint a kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek mérete, ezáltal a kezelt terület körfogata jelentősen csökken. Hatásukra jelentősen élénkül az adott terület vér- és nyirokkeringése, helyre állnak az anyagcsere-folyamatok, felszabadulnak a lerakódott méreganyagok.

Az infravörös fény hatására fokozódik a bőr rugalmasságát biztosító kollagén rostok termelődése, valamint a sejtek biokémiai aktivitása, mely feszesebb bőrt és jobb oxigenizációt biztosít. Ezen hatások révén a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során látványosan átalakul: a zsírpárna csökken, a cellulitis látványosan javul, a bőr megújul.

Ha több kell az átlagosnál! Keresse a Borsot a Magazinokkal!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors