Sütő Enikő elárulta szépségének titkait

Sok nő irigyli az egykori modell máig csodálatos alakját. A híresség most elmondta, mi tartja ilyen szuper formában.
Sok nő irigyli az egykori modell máig csodálatos alakját. A híresség most elmondta, mi tartja ilyen szuper formában.

Sütő Enikő évtizedek óta ­ve­ge­tá­riá­nus életmódot folytat. Külseje pedig rácáfol azokra a hitetlenkedőkre, akik szerint csak zöldségen élni egészségtelen. A modell korát meghazudtolóan néz ki, kevesen gondolnák, hogy már túl van az ötvenen. Enikőt arra kértük, hogy meséljen életmódjáról olvasóinknak.

– Kerülöm a káros szereket, a cigit, az alkoholt. Csak jó kávét iszom, bár a közhiedelemmel ellentétben a reggeli kávé egészséges. Kúraszerűen csalánteát iszom reggelire, mindegyik szervünk tisztítására alkalmas. A bőrünk nagyon kényes pontunk, hiszen az árulja el a korunkat – mosolygott Enikő, akit egyáltalán nem zavar az idő múlása.

– Tudom, én sem leszek már fiatalabb, én is küzdök a szarkalábak ellen. Rengeteget teszteltem a különböző kencéket. Megállapítottam, hogy a legdrágább márkák termékei is tartalmaznak kénszármazékot. Ez pedig, ha a szervezetben telítődik, akkor irritációt is kiválthat. A választásom a shea vajas krémre esett, hiszen ez a legtisztább hidratáló. Könnyen beszerezhető az internetről, és egyáltalán nem kerül sokba, körülbelül 2500 forint egy tégely.

Ebbe általában szezonális zöldségeket, gyümölcsöket keverek, és ez kerül az arcomra – árulta el a mindig mosolygó híresség, aki néha jamszgyökérből nyert krémet használ tisztítóként, ugyanis ezt tartja a fiatalság forrásának.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors