Korkülönbség

"Segítek fiatalon tartani" - 17 évvel idősebb férfit szeret a menyasszony

Bors

Létrehozva: 2024.02.12.

Őszintén nyilatkozott arról, hogy ha egy kapcsolatban nagy a korkülönbség, akkor az előítéletekkel is meg kell küzdeni.

Egy nő vallott arról, hogy miként változtatta meg őt a szerelem, amelyet 17 évvel idősebb párja iránt érez. Mint azt elmondta a Business Insider megkeresésére, a munkahelyén ismerkedett meg párjával, akivel azóta el is jegyezték egymást.

szerelem
Számodra akadályt jelentene a nagy korkülönbség? (Fotó: Pexels)

Ez nehéz lesz.

- ez volt az első gondolata, amikor már meg merte fogalmazni magának, mit is érez. 2022 márciusában csatlakozott ahhoz a céghez, ahol kedvesével megismerkedett, aki iránt olyan szintű vonzalmat érez, amilyet korábban nem tapasztalt. Mint mondta, a hasonlóságaik felülmúlták azokat a nehézségeket, amiket a korkülönbség okozott, a nő ugyanis 27, párja pedig 44 éves. A szerelmes nő bevallotta, a férfi kora először sokkolta, játékos természete miatt azt gondolta ugyanis, hogy a harmincas évei közepén jár.

A nagy korkülönbséget legyőzte a vonzalom, és a kapcsolatukat az sem tette tönkre, hogy a környezetükben sokan rossz szemmel nézték szerelmüket.

Véleményem szerint a korkülönbségünk megerősít minket, mint pár. 

- nyilatkozta a menyasszony, aki állítja, az ismerkedés során mély, az életcélokat és elvárásokat is érintő beszélgetéseket folytattak párjával, ezzel teremtve őszinte és egészséges alapot a kapcsolatnak.

Olyan szintű bölcsesség és érettség van benne, ami segít megküzdeni a mindennapi kihívásokkal és pedig segítek őt fiatalon tartani. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek