Ezo

Heti horoszkóp: kőkemény megpróbáltatás vár ránk csütörtökön

P. E.

Létrehozva: 2023.07.03.

Hétfőn a telihold is sokakat megborít, ám a csütörtöki nap lesz igazán kemény a heti horoszkóp szerint.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Most nem téged fenyeget a hétfői telihold, hanem a másik felet. Legyél mindenkivel elnéző! Akkor is, ha nem értesz vele egyet! Keddtől elillan ez a feszültség. A folytatásban a kiadásaidat kell újra gondolnod, mert kellemetlen bolygó szembenállások szerint negatív spirálba kerülhetsz. A hétvégéd már pénteken elkezdődik. Végre kisimulnak az idegeid és az arcod is…

horoszkóp, divat, csillagjegy, stílus, Shutterstock
Fotó: Shutterstock

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A hétfői telihold feszültsége kutya füle ahhoz képest, amit csütörtökön egy dupla bolygó szembenálláskor tapasztalhatsz. Meggyőződésed, hogy a másik lázongása, lázítása felesleges, de képtelen vagy ezt megértetni vele. Szóval ne tegyél bele több energiát, mint, ami szükséges! Hétvégén pihegni fogsz a fáradtságtól és a hőségtől. Kerüld a tűző napot, keresd az árnyékos helyeket!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Július első hetében az elsődleges kihívás számodra az egészséged megőrzése. Nem azért, mert lebetegednél, hanem a vitális, fiatalos lendületed megőrzése nem lesz egyszerű. Nem mondhatod, hogy a kánikula hirtelen jött be, hiszen hetek óta meleg van. Inkább az okozhat gondot, hogy keveset iszol. Kezdd el mérni, hogy megvan-e a napi 2,5 liter folyadékod! Hétvégén adj teret a szerelemnek!

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Sajnálatos módon sértődéssel indulhat a heted. Valószínűleg nem te fogsz megsértődni, hanem az egyik rokonod vagy az egyik munkatársad. Igyekezz gyorsan tompítani a helyzet élét! A telihold hatása másnapra „kipukkad”, kedd estétől jó passzban leszel. Nehezebb ügyeidet időzítsd ide! De ne erőlködj, ha akadályba ütközöl! Hétvégén válassz vizes programot! Menj úszni, csónakázni!

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Jól tennéd, ha nem szólnál bele mások vitájába hétfőn, telihold napján. Fölöslegesen vonódnál bele konfliktusba, ahol neked biztosa a bokszzsák szerep jutna. Törődj most tényleg csak a magad dolgával! És gyűjtsd az erőt és a türelmet a csütörtöki dupla szembenállásos naphoz, amikor ki kell állnod magadért. Hétvégén mindezt ki kell majd heverned. De ne a tűző napra feküdj ki, keress félárnyékos helyet!

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

A hétfői telihold kedvezőtlen hírt hozhat a bevételeid terén. Hirtelen pánik foghat el, mert számítottál arra a pénzre. Másnapra lehiggadsz, ha a józanság győz, utána hamar megtalálod a megoldást. Persze ez nem szünteti meg a kihívást, csupán tompítja a helyzet súlyosságát. Hétvégén érdekes módon nem lesz fényszög vasárnap, ami szabad kezet ad neked: bármit kihozhatsz belőle.

További csillagjegyekért látogass el az ASTRONET oldalára!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek