Ezo

Ez a 3 csillagjegy a leglustább mind közül

Címkék
frissezo

Létrehozva: 2022.11.15.

Ők azok, akik túlzottan is kényelmesek, lusták, vagy éjjel-nappal aludnának.

Legyünk tisztában az alvás aranyszabályaival.

Forrás: pixabay.com/

Ezek a csillagjegyek arra sem hajlandóak, hogy úgy tegyenek, mintha szeretnének bármi hasznosat tenni. 

alvás
Fotó: Shutterstock

Halak
A megtisztelő első hely, az aranyérem a Halaké. A Halak általában lusta jegy. Arra sem hajlandó, hogy úgy tegyen, mintha szeretne valami hasznosat tenni, ám ebben megakadályozzák a körülményei. Úgy gondolja: az agya használata is rettenetesen megterhelő, ezért mindenki hagyja őt békén az egyszerű embereknek való házimunkákkal és hasonlókkal. Őt ki kell szolgálni.
 

Bika
Az ezüstérmet a leglustább csillagjegyek versenyében a Bika kapja, aki minden más jegytől eltérően a legkisebb lelkiismeret-furdalás nélkül beletörődik a saját lustaságába, és ezt teljes élvezettel, teljes beleéléssel teszi. Mert a bölcs Bika legbelül megértette, hogy az ember valójában lustaságra lett teremtve, mint mondjuk a madár a repülésre.

Mérleg
A Mérleg számára a lustaság kérdése egyáltalán nem kérdés: úgy gondolja, hogy aki lustálkodni akar, az tegye azt! Ebben teljesen biztos. Imád pihenni. Minden más élethelyzet gondolkodásra és kételkedésre készteti a Mérleget, ám ez nem. Mindezek ellenére ideális a Mérlegben lévő lustaság és aktivitás egyensúlya, mivel érdekes módon ő az állatöv egyik legszorgalmasabb jegye is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek