Test és lélek

Feltárul a gyönyörök kertje: Íme a női szentély 10 pikáns titka

Címkék
friss

Bors

2021. augusztus 2. hétfő 07:00

Még a legtapasztaltabb férfi se tud mindent a női intimtájékról, sőt: sokszor maguk a nők sincsenek tisztában az összes pikáns részlettel.

Nemrégiben napvilágot látott egy felmérés, amely szerint a nők hatvan százaléka alig tud valamennyit a saját vaginájáról. Az is kiderült, hogy a férfiak még ennél is kevesebbet tudnak. Pedig rengeteg érdekes és pikáns tudnivaló van róla, és sok információ szex közben is megédesítheti a gyönyört…

1. A vagina nem az egész női szentély!

Egyre többször hallani, hogy a teljes női intim tájékot vaginaként emlegetik; pedig ez igencsak téves megnevezés. A vagina, vagyis a hüvely a női szentély külső részét (a vulvát), és a méhszájat köti össze.

2. A csikló valójában egy apró pénisz

Legalábbis ugyanazokból a szövetekből alakul ki, mint a férfiasság; a magzat hat hetes kora után alakul a nemnek megfelelő nemi szervvé.

3. Tényleg nincs G-pont

Sokáig vita volt, hogy létezik-e ez a titokzatos szövetrész a vaginán belül. Aztán bizonyítást nyert, hogy igen, de nem egy önálló kéjpontról van szó, mint azt sokan hiszik, hanem a csiklóhoz tartozik. Mégis egészen más, mélyebb orgazmust idéz elő, mint a csikló külső része…

4. A legmélyebb gyönyört az A-pont adja

Nagyon rafinált férfi kell hozzá, hogy berobbantsa az A-pont gyönyört: ez a titokzatos kéjpont ugyanis a vagina mélyén, a méhszáj előtt várja a kényeztetést. Nagyon nem mindegy, milyen szexpózban történik a behatolás; de az orgazmus mély és intenzív lesz.

5. A vagina bivalyerős

A hüvelyizmok edzése sokak számára nem ismeretlen , hiszen nem csupán a jobb szex, de az egészségesebb női intim részek miatt sokan gyakorolják. Vannak azonban, akik látványos mutatványokra edzik az intim izmokat: az orosz Tatiata Kozhevnikova például 14 kilót emelt fel a vaginájával…

6. A csiklónak csak egyetlen feladata van

A női gyönyörért felelős csikló a mai napig zavarba hozza a kutatókat, hiszen semmi más funkciót nem tölt be, mint hogy gyönyörhöz juttassa a nőt.

7. A vagina képes kifordulni

Horrorisztikus belegondolni is, milyen, amikor a hüvely előreesik, és igen fájdalmas is lehet átélni – de tény, hogy a borzasztó állapot előfordulhat. Kegel gyakorlatokkal megelőzhető, és ha már megtörtént a baj, sebészi úton gyógyítható.

8. A nők is képesek az ejakulációra

A legnagyobb női rejtély, amit minden férfi szeretne legalább életében egyszer előidézni, a spriccelős orgazmus. Ilyenkor a húgyvezetékben található mirigyek tejszerű, világos folyadékot lövellnek ki magukból, és azok a nők, akik átélték már, fergetegesnek írják le a gyönyört.

9. Mennyi az annyi a sorozatorgazmusnál?

A férfiakkal ellentétben a nők képesek többször egymás után a csúcsra jutni. Egyes kutatások szerint az átlagos nő egy aktus során ötször képes gyors egymásutánban átélni a gyönyört, de akadnak kísérletező kedvűek, akiknek ennél többször is sikerült.

10. Itt aztán tényleg nem a méret a lényeg!

Nincs két milliméterre egyforma hüvelyméret, de igazából nem is számít különösebben, mekkora: ugyanis a vagina képes akár a kétszázszorosára is kitágulni…

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szigorítják a KRESZ-t, ezentúl az erőszakos vezetést is büntetik

metropol.hu

Krausz Gábor bejelentése: jön a következő

origo.hu

Ők most a leggazdagabb, szuperszexi nők a világon

kemma.hu

Elhunyt a nagybetűs tatai háziorvos, Dr. Sopov Krszto

origo.hu

Trükkökkel segítik az üregi baglyok áttelepítését

origo.hu

Ezért lehet az energiatárolás 2022 egyik legnagyobb üzlete

astronet.hu

A hétvége horoszkópja: a Nap és az Uránusz új utat mutat nekünk

nemzetisport.hu

Női kézi: a román listavezetőnél folytatja Korsós Dorina

life.hu

Szörnyű tömegbaleset történt Budapesten: mentők érkeztek a helyszínre

origo.hu

Eltemették Gaspard Ullielt - fotók