Test és lélek

Sárkányok lepik el a Duna felett az eget

Bors

Létrehozva: 2012.09.28.

Több száz sárkány repked szeptember 28–30. között a település felett a második Sárkányfesztiválon, mellyel egy időben tartják az V. Zebegényi Tökfesztivált is.

 – A fesztiválon a reptetéssel és a sárkánykészítéssel szeretnénk megismertetni az embereket, mert a saját építésű darabot repülni látni a legnagyobb élmény – mondta a Borsnak Ducsai Barnabás sárkányépítő mester. A rendezvényen mások mellett fellép Török Ádám és a Mini Trió és a Tékozló fiúk. További információk: www.sarkanyfesztival.co.cc.

Filmfesztivál a tóparton

A Part Üdülőben tartják szeptember 28–30. között az 59. Országos Függetlenfilm Fesztivált. A fesztivállátogatók számára a vetítések ingyenesek. Program: www.mafsz.hu.

Azt üzenik: Élj lassabban!

Ma kezdődik az október 7-ig tartó Design Hét Budapest 2012, melynek mottója: Élj lassabban! – Slow Design. A fesztivál díszvendége ez évben a finnországi Fiskars Village. Részletek: www.designhet.hu.

Boroznak a fő téren

Vasárnap estig tart a Széchenyi téren az első alkalommal megrendezett Pécsi Pezsgő Borfesztivál, melyen az ország valamennyi borrégiója, pálinkaháza és pezsgőpincészete képviselteti magát. Bővebben: www.pezsgobor.hu.

Ez az éjszaka a kutatóké

Különleges élmény várja ma éjjel a kíváncsi felnőtteket és gyerekeket a Kutatók éjszakáján. A szervezôk idén az elektromosság, az orvostudomány és éppen a robotok világába kalauzolnak. Weboldal: www.kutatokejszakaja.hu.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek