Almabor adja meg a karaj zamatát

PUBLIKÁLÁS: 2010. október 08. 16:00
Ezúttal sült sertéskarajt készített lapunk főszakácsa, Rákóczi Feri. Alábbi receptünkből azonban azt is megtudhatja, miként óvhatja meg konyháját a fröcsögő húslétől, illetve, hogy milyen kitűnő mártás készíthető a sütőzsiradék felhasználásával, illetve almaborral.
HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE
- 4 szelet kicsontozott sertéskaraj
- 2 dl almabor
- 1,5 dl tejszín
- 2 evőkanál magos mustár
- só, bors
- köretnek fagyasztott gnocchi

Bors
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.