Test és lélek

Almabor adja meg a karaj zamatát

Létrehozva: 2010.10.08.

Ezúttal sült sertéskarajt készített lapunk főszakácsa, Rákóczi Feri. Alábbi receptünkből azonban azt is megtudhatja, miként óvhatja meg konyháját a fröcsögő húslétől, illetve, hogy milyen kitűnő mártás készíthető a sütőzsiradék felhasználásával, illetve almaborral.

HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE
- 4 szelet kicsontozott sertéskaraj
- 2 dl almabor
- 1,5 dl tejszín
- 2 evőkanál magos mustár
- só, bors
- köretnek fagyasztott gnocchi

Bors
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek