Nem lehet átverni a bíráskodó Molnár Tamást

Nem dől be a trükköknek a sokszor játékvezetői szerepet is vállaló Molnár Tamás. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó a Debrecen elleni rangadó előtt szegedi ifitornán fújta a sípot.
Nem dől be a trükköknek a sokszor játékvezetői szerepet is vállaló Molnár Tamás. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó a Debrecen elleni rangadó előtt szegedi ifitornán fújta a sípot.

Nem csupán a medencében, a parton is remekül teljesít Molnár Tamás. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó a tegnap esti, lapzártánk után véget érő Szeged–Debrecen rangadó előtt a városban rendezett utánpótlástorna egyik játékvezetőjeként is tevékenykedett.

– Szeretek mérkőzést vezetni, ráadásul délben kezdődött a fiatalok meccse, a debreceniekkel pedig csak este negyed hétkor találkoztunk, bőven volt idő a pihenésre, a ráhangolódásra – mondta a szegediek rutinos centere, és hozzátette, talán az eredményei miatt valamivel nagyobb a respektje a többi bírónál. – Szerintem inkább azért, mert még aktív játékos vagyok, nem dőlök be a játékosok jól ismert trükkjeinek.

A klasszis pólós büszke lehet rá, hogy négyéves bírói pályafutása során még nem volt jelentős konfliktusa. Amikor az egyik korábbi válogatott játékos kissé epésen kiszólt a vízből: „Ezért én büntetőt ítéltem volna”, visszavágott: „Én pedig belőttem volna az előbbi ziccert”.

– Tapasztalatból tudom, hogy a küzdelem hevében sokszor idegesen reagálnak a játékosok az ítéletekre – folytatta a 38 éves olimpiai bajnok. – A lefújás után azonban mindenki lehiggad, és még arra is képes, hogy beismerje, az adott szituációban a játékvezetőnek volt igaza.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors