A párjával vészeli át Kapás Boglárka, hogy el vannak zárva a külvilágtól

A margitszigeti „buborékba” költözött a világbajnok Kapás Boglárka, aki péntektől az Európai Úszóliga- (ISL) sorozatban versenyez.

A margitszigeti „buborékba” költözött a világbajnok Kapás Boglárka, aki péntektől az Európai Úszóliga- (ISL) sorozatban versenyez.

A kemény hódmezővásárhelyi edzőtábort követően Kapás Boglárka és vőlegénye, Telegdy Ádám is beköltözött a margitszigeti szállodába, ahol buborékszerűen el vannak zárva a külvilágtól. Az úszónőt a négyhetes, embert próbáló kihívásra elkísérte mestere, Virth Balázs is, aki egy számára nagyon fontos eszközt is magával vitt.

Hello ISL! Beköltöztünk a "buborékba", ami 6 héten keresztül lesz az otthonunk. Volt pár cuccunk.😅Még szerencse, hogy nem kellett messzire menni velük!💁‍♀️ NYBreakers @iswimleague

Közzétette: Kapás Boglárka – 2020. október 12., hétfő

Gyengém a jó kávé, ezért velem „jött” a kávéfőzőm is. Finnyás vagyok, és a kotyogómban még nem csalódtam. Bevallom, különleges érzés a pesti buborék – árulta el a Borsnak Virth, aki hozzátette, hogy Boginak és neki is negatív lett a vírusteszteredménye.

Ez is érdekelheti!

Ki ne szeretné Kapás Bogit zuhanyzás közben látni? Itt a lehetőség – fotó

Egy tányéron, desszertként szolgálták fel Kapás Boglárka jegygyűrűjét

Megtaláltuk a magyar sportolót, aki vérével koronavírusos betegek életét menti meg - már le is csapolták - fotó

– Hozzászoktunk már a többhetes táborokhoz, de ez most más. Itthon vagyunk, mégsem otthon élünk. Bogi mindazonáltal szerencsés, mert legalább a párjával tudja átvészelni ezt a furcsa időszakot.

Kapásék egyfajta felkészülésnek tekintik a sorozatot a decem­beri országos bajnokságra.

Virth itt még moso- lyogva lépett ki a Duna Arénából, de a következő hetekben csak maszkban engedik majd be © Tumbász Hédi/Nemzeti Sport

Az amerikai csapata nagyon számít Bogira. Remélem, hogy a lehető legtöbb számban el is indítják, hiszen a verseny a legjobb tréning

– zárta Virth.

Szigorú szabályok

  • A résztvevők négy hétig nem hagyhatják el a buborékot (a Duna Arénát, a Dagály strand sátorral befedett ötvenes medencéjét, a margitszigeti két szállodát és az utazáshoz használatos buszokat).
  • Napi 90 perces séta engedélyezett a szigeten, de semmilyen közösségi szolgáltatást nem szabad igénybe venni.
  • A résztvevők két negatív teszttel foglalhatták el a szobájukat, a verseny előtt újabb teszten estek át, majd ötnaponta ismét mindenkit ellenőriznek.