Sport

Böde Dániel: Készen állok a légióskodásra

T. D.

2018. december 28. péntek 08:15

Karácsonykor végre azt ehetett Böde Dániel, amihez kedve volt. A Fradi csatára sokáig ugyanis szigorú diétához tartotta magát, hogy növelje egy kislány fogantatásának az esélyét.

Forrás: Fradi.hu

Az FTC magyar válogatott csatára, Böde Dániel és a harmadik közös gyerekükkel terhes felesége közösen készítette el a karácsonyi menüt, a focista pedig végre kénye-kedve szerint fogyaszthatott az ételekből. Ez nagy szó. A közelmúltban ugyanis szigorú diétára volt fogva Böde, mert párjával tudatosan készültek arra, hogy a harmadik gyermekük kislány legyen. 

– Bár engem sosem érdekelt, hogy milyen nemű gyerekünk születik, csak az, hogy egészséges legyen, a feleségem a hatéves Dániel és a háromesztendős Gergő után már nagyon szeretett vol­na egy kislányt – mesélte a Borsnak a csatár. – Éppen ezért bújta a könyveket, hogyan lehet növelni ennek az esélyét. Tudományos úton közelítettük meg a dolgot. Az én feladatom az volt, hogy kevesebb húst egyek, de persze figyeltük a naptárt is, melyik napokon van na­gyobb esély arra, hogy kislányunk fo­ganjon.

A család jól kalkulált, mert hamarosan megszületik Léna, aki a nagytesók kinőtt ruháit biztosan nem tudja majd hordani. 

– Megoldjuk. A páromék ha­tan vannak lánytestvérek, majd előszedik a régi ruhákat – mondta viccesen Böde, aki hosszú távon a szülőfalujában, Madocsán képzeli el a jövőt, de egy külföldi kitérő lehetőségétől nem zárkózik el.

– Madocsán építkeztem, mindig is ott volt az otthonom. Ha úgy adódna, természetesen elfogadnék egy külföldi ajánlatot. Lefociznám, amit le kell, és jönnék haza a családhoz – árulta el a 32 éves csatár. – Ha ez a közeljövőben megvalósulna, akkor meg­várnánk az áprilisra kiírt szülést, és hogy Danus kijárja az első osztályt, júliusban pedig jönne utánam a család. 

Rebrovnak már nem kell?

Mint ismert, Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője száműzte a csapatból Bödét a Vidi elleni utolsó bajnoki forduló előtt, mert a csatár csapkodott a korábbi lecserélése miatt.
– Néhány új játékos kell a keretbe, aki pedig nem kellően motivált, attól meg kell válni, ez a futball része – nyilatkozta a minap az ukrán szakember a Nemzeti Sportnak, amit sokak szerint Bödének címezhetett, így könnyen előfordulhat, hogy a közönségkedvenc már a télen klubot vált.

További cikkek

Gyász

Igazi harcos volt, Csollány Szilveszter sok pofont kapott az élettől

Gyász

Nem Csollány Szilveszteré az első, értelmetlenül korai halál a 2000-es olimpia magyar dobogósai közül

Ez is érdekelhet