Sport

Szexbotrány - Mozgalmat indított Ronaldo mellett az anyja

Bors

Létrehozva: 2018.10.09.

Már három nő vádolja erőszakkal a focistát.

Forrás: AFP

Újabb érdekes részlet látott napvilágot a Cristiano Ronaldo és az általa állítólag 2009-ben megerőszakolt Kathryn Mayorga ügyében.

A szexbotrányt felmelegítő német Der Spie­gel hetilap szerint a focista és az amerikai nő között köttetett 2010-es megállapodásukban – Ronaldo százmillió forintnak megfelelő összeget fizetett Mayorga hallgatásáért cserébe – volt egy kitétel, miszerint mindketten STD-, azaz nemi betegség elleni szűrésen vesznek részt. Ez pedig a nőnél állítólag pozitív eredményt hozott.

Durva, de a portugált további három nő zaklatásával keverték gyanúba, ám az édesanyja, Dolores Aveiro és testvére, Katia 

Aveiro hisznek az ártatlanságában. Sőt mozgalmat indítottak a Facebookon. A posztban Ronaldo Superman-jelmezben látható, és az „Igazságot CR7-nek”, illetve „Ronaldoveledvagyunkavégsőkig” hashtagek olvashatók.

A család arra kéri az embereket, hogy egy hétig osszák meg a falukon a bejegyzést, ezzel hirdetve, hogy hisznek az ötszörös aranylabdás támadó ártatlanságában. 

A bejegyzést már 15 ezren kedvelték, és többen meg is osztották. Egy rajongó azt írta: „Együtt erősebbek vagyunk, és ezt az erőt Ronaldo is érezni fogja. Ma, holnap és mindörökké.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek