Sport

Putyin büszke a balhézó ketrecharcosra - videó

Bors

Létrehozva: 2018.10.08.

Tömegverekedéssel zárult az UFC történetének legnagyobb összecsapása Las Vegasban, ahol Habib Nurmagomedov legyőzte a könnyűsúlyú vb-címért Conor McGregort. A veretlen orosz esélyt sem adott a két év szünet után visszatérő írnek, akit a 4. menetben fojtással vert meg. Ám az igazi bunyó csak ezután kezdődött. McGregor és csapata folyamatosan hergelte Nurmagomedovot, aki a ketrecből kiugorva rátámadt az ír edzőtársára, Dillon Danisre. Eközben a ringben is kitört a káosz, az orosz csapatából ugyanis többen bemásztak a szédült állapotban lévő McGregorhoz, és ütni kezdték. Közülük három embert letartóztatott a rendőrség.

– McGregor szidta a vallásomat, az országomat, az apámat, nem értem, miért arról beszél mindenki, hogy én átugrottam a ketrecet, és miért nem arról, hogy ő majdnem megölt két embert, amikor korábban a buszomra támadt! – magyarázkodott Nurmagomedov.

– Apám arra tanított, tiszteljem az ellenfeleimet, szóval szerintem nagyon el fog verni, ha hazamegyek. Vlagyimir Putyin viszont felhívott, és azt mondta, nagyon büszke rám – tette hozzá az orosz, aki a balhé miatt bukhatja a vb-címét és a 2 millió dolláros (565 millió Ft) pénzdíját, amit egyelőre visszatart az UFC. Bent a nézőtéren és az egyik büfénél a két sportoló rajongói is összeverekedtek. A további balhé elkerülése érdekében az eredményhirdetést a harcosok nélkül tartották meg. A 3 millió dollárt (849 millió Ft) bezsebelő McGregor órákkal a meccs után a Twitteren üzent: „hamarosan visszavág”.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek