Sport

Nincs foci, nincs vb?

Sahin Tóth Róbert

Létrehozva: 2014.01.08.

Főhet a mellőzött sztárok feje: félő, hogy lemaradnak a világbajnokságról, ha nem játszanak a klubjukban. A Bors csokorba szedte, kik válthatnak januárban azért, hogy ott lehessenek Brazíliában.

Juan Mata (spanyol, Chelsea)

José Mourinho nem csípi a spa­nyolt, aki korábban a Chelsea alapembere volt. A legfrissebb hírek szerint a támadó középpályás a héten egyeztet a klubvezetéssel, méghozzá abban a tudatban, hogy tárt karokkal várja az Atlético Madrid. A pénzen aligha múlik az üzlet, főleg, ha a „matracosok” elengedik a Manchester Unitednek legnagyobb sztárjukat, a brazilból spanyollá lett Diego
Costát.

Júlio César (brazil, QPR)

Kezdő a brazil válogatottban, ugyanakkor ebben az idényben egy percet sem játszott az angol másodosztályban. Képtelen helyzet, amin Júlio Césarnak sürgősen változtatnia kell. Harry Redknapp, a QPR menedzsere már többször elmondta, felőle mehet a brazil, ahova csak akar. A 34 éves kapust ujjtörés is hátráltatta tavaly ősszel, néhány napja amolyan kegyelemkenyérként védhetett az Everton elleni FA-kupa-meccsen (0-4).

A brazilt korábban hírbe hozták a Manchester Cityvel, ám ott most Joe Hart pedálozik ezerrel, nehogy véletlenül kikerüljön az angol válogatottból…

Fábio Coentrao (portugál, Real Madrid)

A Real Madrid balhátvédje már tavaly nyáron is fontolgatta a távozást, miután a hírek szerint erősen megviselte honfitársa, José Mourinho edző búcsúja. A 25 éves focis-ta januárban mindenképpen menne, feltéve, ha sérülten kell valakinek. Szegény Coentrao gyötrelmes fél éven van túl, mindössze négy bajnokin lépett pályára, s december végén újra rakoncátlankodni kezdett a combja.

Kérdés: jelen állapotában lát-e benne fantáziát az őt korábban ostromló Manchester United vagy a Monaco?

Ők is leléphetnek

David Luíz (brazil, Chelsea), Iker Casillas (spanyol, Real Madrid), Edin Dzeko (bosnyák, Manchester City), Lewis Holtby (német, Tottenham), Fabio Quagliarella (olasz, Juventus), Sebastian Giovinco (olasz, Juventus), Ángel Di María (argentin, Real Madrid), Javier Hernández (mexikói, Manchester United)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek