Sport

Mancini aggódik a felelőtlen Balotelli miatt

j

Létrehozva: 2012.08.26.

Még nem elég szuper Mario Balotelli. Pedig Roberto Mancini, a Manchester City edzője szerint idén már nagyon oda kell tennie magát a játékosnak, az Eb-n szerzett érdemekből nem lehet megélni. De minden hiába, Balotelli csak nem akar – vagy tud – megváltozni.

Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere szerint nem sok változást tapasztalt az olasz játékosnál az elmúlt évek balhéi után. – Talán fejlődött valamit, de egyelőre nem úgy játszik, ahogy az Európa-bajnokságon – árulta el Mancini. – Most is szétszórt, indulatos, és nem a futball, a munkája körül forognak a gondolatai. Vezéregyéniségnek kellene lennie, hiszen a klub rengeteg pénzt fizetett érte, ám egy hónap alatt aligha fog lényegesen megváltozni. Márpedig ebben az idényben az eddigieknél jóval többet kell mutatnia.

A Cityre egyébként ma délután fontos meccs vár az Anfield Roadon, a Liverpool elleni találkozótól joggal tart Mancini. S nem csak azért, mert a nyitófordulóban a West Brom 3-0-ra kiütötte a Poolt, ezért ellenük akar bizonyítani. Balotelli miatt is, akit tavaly csereként küldött pályára, és alig negyedóra után leküldte a bíró. – Sajnos, nem érzi át, hogy felelősséggel tartozik a csapatért – aggodalmaskodott a mester.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek