PR Cikkek

Minden, ami Converse (x)

Létrehozva: 2022.10.13.

Módosítva: 2022.10.13.

Mielőtt a Converse a ma ismert márkává vált volna, a téliesített gumitalpú lábbelikre specializálódott.

A vállalat azonban az 1920-as évekre (1908-ban alapították Amerikában) a sportágak népszerűsége miatt gyorsan áttért az atlétikai cipők gyártására. A későbbiekben a világ legjobb kosárlabda cipőit gyártotta, olyan szupersztár sportolók közreműködésével, mint Magic Johnson, Larry Bird, és talán a legbefolyásosabb közülük, Chuck Taylor szintén ilyen tornacipőt viselt. Azonban a brand nemcsak a lábbelikre terjed ki, tréningnadrág vagy épp táska szintén kapható ilyen név alatt. Alábbi bejegyzésünkben azonban a cipőkre összpontosítottunk.

A közkedvelt Converse cipők

A márka sokoldalúságát figyelembe véve, ha egy ikonikus Converse-párt keres, mint például a klasszikus Chuck Taylor All Stars, vagy esetleg valami modernebb dologra vágyik, mint a „Natural Ivory” Aeon Active CX-ek, akkor már közelebb került álmai lábbelijeinek a megvásárlásához. Míg a Converse néhány legújabb kiadása a legjobbak közé tartozik, a klasszikus fekete Chuck Taylor All Stars még mindig a valaha készült legnépszerűbb és legsokoldalúbb cipők egyike.

Korábban „Non Skids” néven mutatták be 1917-ben, de 1922-re Chuck Taylor All Stars néven váltak ismertté, miután Chuck Taylor kosárlabdázó csatlakozott a Converse-hez a dizájn fejlesztése érdekében. Ennek eredményeként ezek a klasszikusok lettek a világ első hírességek által támogatott sportcipői, és bár nevük változott az évek során, időtlen kialakításuk nagyjából ugyanaz maradt.

A tornacipők az egyszerű fehér-fekete színvilágot a világos vászon konstrukcióval kombinálják, amelyek szinte minden öltözékhez jól passzolnak.

A futurisztikus Converse Aeon Active CX Natural Ivory

A Converse új Aeon Active termékcsaládjában a márka teljesen új, futurisztikus megközelítést alkalmaz azáltal, hogy új, merész részleteket tesz hozzá, mint a túlméretezett középtalp a jobb kényelem és stílus érdekében. Ez a bizonyos „Natural Ivory” színárnyalat az egyik legjobbnak tűnik a Converse Aeon Active termékpalettáján világos, semleges tónusainak köszönhetően, ami azt jelenti a viselője számára, hogy a lábbelik a legismertebb nyári cipők közé tartoznak.

Rengeteg technológiát is kap ezekben az Aeon Actives-ban, mint például a Converse saját CX habja a párnázáshoz, és az egyedülálló rögzítési rendszer, amelyhez nincs szükség csomók megkötésére.

Mindent összevetve, a „Natural Ivory” Aeon Actives-t érdemes megfontolni, ha könnyű és futurisztikus tornacipőt szeretne beszerezni, amellyel kiegészítheti vagy felfrissítheti a ruhatárát. A stílusok sokszínűsége áll a vásárlók rendelkezésre a népszerű hazai internetes boltokban, ilyen például az eMAG webáruház, ahol széles Converse termékkínálat várja az érdeklődőket.

Mennyire kényelmesek a Converse cipők?

Ez személyenként változhat; azonban a legtöbb Converse tornacipőnek viszonylag kényelmesnek kell lennie egész nap, köszönhetően a könnyűségnek. Igaz a Chuck Taylor All Stars nem szokott rengeteg párnázással járni, a lapos talpaik mégis kényelmesek lehetnek függetlenül a használója tevékenységétől. Ennek ellenére a Converse elindult cipői kényelmesebbé tétele felé a CX Comfort termékcsalád bemutatásával, amely a Nike „FlyEase” innovatív technológiáját tartalmazza. Mindenekelőtt azonban a kényelmes cipő biztosításának lényege a megfelelő illeszkedésben rejlik. Érdemes alaposan elolvasni az adott termékre vonatkozó leírásokat vagy használati útmutatókat.

Moshatók ezek a típusok a mosógépben?

A szakemberek azt tanácsolják, hogy inkább ne tegyük, ugyanis a rengeteg víz hatására a lábbelik anyagát összetartó ragasztók megolvadhatnak, aminek az lesz az eredménye, hogy kedvenc sportcipőnk szétesik. A centrifuga pedig a szálak meglazulását okozhatja, ami hasonló eredményhez vezethet, mint a ragasztóké. Ugyanilyen okból kifolyólag kerüljük a szárítógépet is.

A legegyszerűbb, ha a Converse cipőjét kézzel mossa ki és hagyja alaposan megszáradni, hogy sokáig hű „társa” legyen.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183298_auto_resized.jpg
origo.hu

Ezt követeli Zelenszkij az ukrán sportolóktól

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27724_resized.jpg?avcount=1714768816
origo.hu

Brutális friss képeken az orosz-ukrán háborús pokol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183918_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186450_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Sztankovics távozásáról és a Fradi új mezéről is beszélt Kubatov a klub 125. születésnapján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183458_auto_resized.png
metropol.hu

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185006_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Áll a bál a Nike olimpiára szánt női sportdresszeinek túlszexualizáltsága miatt + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27726_resized.jpg?avcount=1714768816
origo.hu

Bugyiban vitte el a zokogó, őrjöngő Britney Spearst a mentő a luxusszállodából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183174_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nincs megállás: sikert sikerre halmoz az ország kedvenc roma pékje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176007_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagy lagzira készül a Házasság első látásra párja!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714768816
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/-QOHEGhzQJLxwbobl6_dg-Jmb13ToljY2S2y-6aSLDQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk3Y2EyYTk2OWYwNDRhYWM5MzIxMGJjYTljNzRmOTY5.jpg
PR Cikkek

Mennyit számít az első benyomás valójában egy állásinterjún? (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qYarjVyF3BBjFGbp-zfy1kIrvMtBX6jf0THtRfTrv3k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y5NjRiMjMwZjZjZTQ5MDRiMjU3NDUwMjhmNWQ0OWMz.jpg
PR Cikkek

Hogyan legyünk környezettudatosak a tavaszi nagytakarítás során? (x)