Narancs színű bögréből finom a forró csoki

gasztro
PUBLIKÁLÁS: 2013. április 19. 11:37

Európai tudósok kutatásai szerint az ételek és italok tálalási módja nagyban befolyásolja az ízérzékelést is.

kakaóa résztvevőknek mégis a narancs- és krémszínű poharakban felszolgált italt tartották a legfinomabbnak"A tányérok és poharak színe úgy tűnik, nagyban növelheti az ételek és italok élvezeti értékét íz és aroma szempontjából" a citrom ízének kiemelését a különböző üdítőitalokban. kék üdítőitalok egyes vizsgálati eredmények szerint jobban oltják a szomjat, mint a melegebb színű (piros) üdítők
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.