Utazási magazin3 remek helyszín, ami egyszerre múzeum és főzőkurzus is Élő ételmúzeumoknak is hívhatnánk őket, ahol a vidék legjellegzetesebb finomságait nem csak látványra, ízre is megismerhetjük.
Utazási magazinMiso paszta és csípős-savanyú leves - Ázsiai főzőkurzusok a hidegebb hónapokra Fűszeres, édeskés és csípős ízek találkoznak ezeken a tanfolyamokon, ahol a szuper- és a kényeztető ételek jól megfér egymás mellett.
Utazási magazinTöltött tészták, tiramisuk és húsos raguk bűvöletében – Olasz főzőkurzusok a nyárra Ezeken az órákon Olaszországban érezhetjük magunkat, és a saját autentikus olasz ételeinket kóstolhatjuk.
Utazási magazinRamen rajongók figyelem! Ezen a kurzuson a vegán változatot ismerhetik meg Maguk nyújthatják a tésztát, és a feltéteket is együtt álmodják meg.
Utazási magazinEz a konyhafoglaló rendszer izgibb és finomabb, mint az Airbnb Az airKitchen rendszerrel Japán szerte foglalhatnak házi főzőkurzusokat és home made ételeket elvitelre.
Utazási magazinA bevándorlók legfinomabb ételei készülnek a berlini főzőórákon A szíriai főzőkurzusok után az afgán ételek különleges íze fogta meg leginkább az órákra jelentkezőket.