Villámkarriert futott be Kiss Rami - újabb műsort bíznak rá

Megdöbbentő sebességgel lett az RTL Klub első számú sztárja Kiss Ramóna. Mindössze 17 éves volt, amikor Veszprémből a Barátok közt stú­diójába került, majd ahogy egyre nőiesebbé érett, a cserfes kislány karakteréből a sorozat szexbombájává vált. A huszonéves lány a Mátyás király téri karrierjével párhuzamosan tudatosan kezdte el építeni színházi pályáját. Ördög Nóra távozása után megürült egy hely a képernyőn, a csatorna vezetősége pedig jó érzékkel szavazott bizalmat Raminak, aki tizenhét év után otthagyta a Berényi-klánt. Először a Reggeliben szerzett élő műsoros tapasztalatot, hogy aztán a tehetségkutatóban szombatról szombatra szexi táncot lejtve robbanjon be a színpadra, és torka szakadtából kiabálja: X-Faktor!

Sorozatszínésznőből az RTL Klub első számú sztárja lett. És még csak 30 éves © Végh István

A Bors megtudta, hogy a színésznő karrierje tovább szárnyal, ugyanis a dzsungelbe készül, az RTL Klub egyik legdrágább és legfontosabb műsorában. A műsorvezető ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen! háziasszonya lesz, ahogy az X-Faktor véget ér, már csomagol is, hogy Puskás Petivel az oldalán ugrassa, feladatokkal lássa el és inst­ruálja a versengő celebeket. Rami ezzel a csatorna első számú műsorvezetőjévé lép elő, ilyen kevés idő után senkire nem bíztak még ennyire fontos feladatot.

Kiss Ramónát évekkel ezelôtt már csábította az RTL a dzsungelbe, de akkor indult a Szombat esti láz is, és ô inkább a flitteres ruhákat, mint a pókok által átszôtt fekhelyet választotta. Ám az érintetlen egzotikus természettel így is, úgy is meg kell most barátkoznia.

Az ízeltlábúak és csúszómászók aligha fogják csak azért elkerülni, mert nem kimentendő híresség, hanem műsorvezető.

Puskás Petivel működik a kémia

Kiss Ramóna mellé társnak egyébként azért is jó választás Puskás Peti, mert nemcsak a tehetségkutatóban működtek jól együtt, de a zenész már megjárta a dzsungelt, így pontosan tudja, milyen nehézségekkel kell megküzdeniük a játékosoknak.

Az RTL Klubban egyébként úgy tudjuk, nem volt egyszerű a döntés, Nádai Anikó és Fördős Zé neve is felmerült, mint lehetséges műsorvezető-páros, ám végül az X-Faktor sztárjai mellett döntöttek.