Verekedésért vitték be a rendőrök Király Viktort

Király Viktor karrierje nem a botrányoktól hangos, pályája a Megasztár óta felfelé ível, a TV2 rendre számít rá, és a tengerentúlon világsztárok zsűrizése mellett hívta fel magára a figyelmet. Elhinné bárki, hogy Viktornak is meggyűlt már a baja a rendőrséggel? Pedig igaz. Olyannyira, hogy ma már pontosan tudja, mit jelent egy rendőrségi fogdában „átmulatott” éjszaka.

– Még Amerikában éltünk, és egy időben lelkesen gördeszkáztam, volt egy kis csapatunk – mondta a Borsnak az énekes.

– Korlátokon, lépcsőkön, utcákon cikáztunk, és lett egy törzshelyünk egy bank előtt, ahol na­gyon jó korlát volt. Ott voltunk azon az estén is, amikor felbukkant egy másik banda. Olyanok, akik nem szerették a deszkásokat. Nyolcan voltunk, tudtuk, hogy csata lesz, így felemeltük a deszkáinkat, és elkezdtünk verekedni velük. Nem tudom, ki hívta a rendőröket, akik minket gyűjtöttek be, amikor odaértek. Mindnyájunkat bevittek a rendőrségre, a megőrzőbe. Nyilván mindenünket elvették. Másnap, amikor kiengedtek és hazamentem, el sem mertem mondani a szüleimnek. Azt mondtam, egy barátomnál aludtam – emlékezett Viktor.

A Király család hosszú éveken át nem is tudta meg Viktor féltve őrzött titkát, egészen a közelmúltig.

– Nincs egy éve, hogy ez a történet valahol kicsúszott a számon. Akkor jutott apám fülébe, aki percekkel később már hívott is: te voltál börtönben? Hát, ja – mondtam neki – nevetett Viktor.

Az énekes másfél éve szingli, de – mint mondja – egyelőre jól is érzi magát a bőrében. Ő ugyanis tizenhat éves kora óta kapcsolatban élt, míg ikertestvére alaposan kiélvezte fiatal éveit.

– Kis túlzással most élem a második gimnazista éveimet. Az ext­rém dolgok nem von­zanak, ilyen szempontból rendkívül unalmas vagyok. De igen, előfordul, hogy nem egyedül hajtom álomra a fejem – tette hozzá a TV2 sztárja.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors