Vegasban bulizik Zimány Linda és milliárdos exe

Egy évvel emlékezetes szakításuk után jött a hír, Las Vegasban szórakozik az egykori álompár. Kedves Ferenc és Zimány Linda információnk szerint egy időben tartózkodik Amerikában.
Egy évvel emlékezetes szakításuk után jött a hír, Las Vegasban szórakozik az egykori álompár. Kedves Ferenc és Zimány Linda információnk szerint egy időben tartózkodik Amerikában.

Barátokkal bulizik Kedves Ferenc és Zimány Linda Las Vegasban, a páros állítólag egy társaságban tölti az időt. Az üzletember és a szépséges modell románca annak idején szenzáció­ként vonult be a köztudatba, s bár tavaly épp Valentin-nap előtt szakítottak, a sors – vagy épp a gondos szervezés, ki tudja? – ismét egymás közelébe sodorta őket. Linda Amerikában nyaral, az üzletember pedig barátokkal szórakozik Las Vegasban, ahol a hírek szerint a modell is csatlakozott hozzájuk.

Másfél éve a Szigeten még boldogan bújt össze Linda és Kedves Ferenc, fél évre rá szakítottak © Vadnai Szabolcs

– Kedves Ferenc egy baráti társasággal tartózkodik kinn, hazai művészeket is meghívott. Úgy tudom, Linda is velük van. A művészek nem lépnek fel, csak bulizni utaztak ki – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátorunk.

A gyönyörű modell, bár nem köti a nagy nyilvánosság orrára, kivel érzi épp jól magát Vegasban, sorra teszi ki magáról a fotókat az internetre, melyeken nemcsak szédítő szettjeit kommentálják rajongói, hanem azt is észrevették, hogy sugárzik a boldogságtól. Az egyik fotón az egykori Britney-hasonmás egy mesés pinkcsodában várja Britney Spears show-ját a Planet Hollywoodban, egy másik képen a Las Vegas-i profi jégkorongcsapat meccsének lelátóján látható.

Waiting for @britneyspears 😍😍👏🏻

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Felhívtuk Zimány sajtósát is, azt szerettük volna megtudni, hogy a véletlen sodorta-e újra egy társaságba Ferencet és Lindát, illetve hogy van-e esély a békülésre? Gergely Kata PR- menedzser azt mondta, értesülésünkkel kapcsolatban nem szeretnének nyilatkozni.

Ha igazak a hírek, akkor Zimány Linda az idén egy szebb Valentin-napnak örülhet. Tavaly épp a szerelmesek nemzetközi napja előtt szakított Kedves Ferivel, pedig kapcsolatuk akkor már kezdett komolyra fordulni. Az eljegyzés is szóba került közöttük, és Linda már a gyerekvállalásról is nyilatkozott. Akkor még csak egyetlen napig volt eljegyzési gyűrű az ujján. A Bors kérdésére akkor az Ékszerpalotában azt mondta, hogy szeretne már ő is megállapodni.

A szerelmek rögös útján jártak

Kedves Ferenc a legszebb modellekkel ápolt szoros kapcsolatot. Közülük az első Bódi Sylvi volt, akivel 2004–2007-ig járt. Őt követte Sylvi barátnője, Debreczeni Zita, aki azóta már a sztárséf, Gianni Annoni felesége. A milliárdos üzletembert ezután Metzker Vikivel, Sári Évivel és a szépségkirálynő Szunai Lindával is hírbe hozták. Zimány Linda is több ismert ember oldalán tűnt fel. A modell és Kefir, azaz Kecskés Tibor a kétezres évek elején igazi álompárt alkotott. De járt Kaló Dénes pókerjátékossal és Dzsudzsák Balázs válogatott futballistával is. Az elmúlt években Kedves Ferenc milliárdos vállalkozó oldalán mutatkozott.

– Harmincévesen azért már én is vágyom rá, hogy eljegyezzenek. Ferivel nyilván foglalkozunk is a jövővel, hazugság lenne, ha azt mondanám, hogy nálunk ez nem téma, szóval beszéltünk már róla, de konkrétumokról még nem. Szerintem mindketten érezzük majd, ha ennek ténylegesen eljön az ideje. Nem szeretem elsietni az ilyen döntéseket, hiszen májusban voltunk egyévesek, vagyis még elég friss a kapcsolatunk. Viszont az is igaz, hogy harminc fölött nem járogat csak úgy egymással két ember, szalad az idő – válaszolta a Bors kérdésére akkor Linda.