Van, ahova a sztárok is metrón járnak

Tom Hanks regényeihez gyűjt ihletet, Jake Gyllenhaal szöveget tanul a föld alatt.
Tom Hanks regényeihez gyűjt ihletet, Jake Gyllenhaal szöveget tanul a föld alatt.

Kedvenc hollywoodi sztárjaink újra bebizonyították: ők is csak olyan emberek, mint mi. Bár luxusautó és sofőr akármikor a szolgálatukra áll, nekik néha kifejezetten jól esik hétköznapi halandóként viselkedni, és metróra szállni. Néhányan napszemüveg mögé bújnak, de van, aki még ezzel sem vesződik.

Tom Hanks inspirálódik

A Forrest Gump című film sztárja néhány éve könyvírásra adta a fejét.

Tom Hanks

Novelláihoz emberi történetekből merít, amihez sok inspirációt ad neki, ha a metrón utazva megfigyeli az utastársait, s elképzeli, milyen életük lehet, hová igyekezhetnek éppen.

Hugh Jackman így nevel

A Golden Globe-díjas ausztrál sztár szeretné, ha Deborra-Lee Furness-szel közös két tini gyermeke nem kényelmesedne el a hírneve és elképesztő vagyona miatt.

Hugh Jackman

Az ő érdekükben próbál minél hétköznapibb életet biztosítani nekik, amelynek része, hogy gyakran járnak biciklivel vagy tömegközlekedéssel, s Jackman szívesen metrózik egyedül is.

Jake Gyllenhaal elvegyül

Ugyan a filmjeit látva azt gondolhatnánk, hogy a sármőr amerikai színész arcát és mosolyát ezer közül is felismerni, az igazság az, hogy az utcán gyakran tud inkognitóban maradni.

Jake Gyllenhaal

Jake ki is használja ezt: legtöbbször szöveget tanul, miközben a metró monoton zajában zötykölődik.

Peter Dinklage ritkán unatkozik

A Trónok harca című sorozat elsöprő sikerének hála Peternek nincs sok nyugodt perce: akárhol megjelenik, rajongók hada ostromolja őt, de ez nem zavarja, szívesen beszélget és fotózkodik hódolóival.

Peter Dinklage

Ha mégis van néhány unalmas perce, akkor pont olyan, mint egy átlagos ember: a telefonját nyomkodva üti el az időt utazás közben.

Keanu Reeves kerüli a botrányt és a luxust

A John Wick-filmek sztárja botránymentesen él: nem teregeti ki a magánélete szennyesét, sőt azt sem veri nagy dobra, hogy mennyire jólelkű.

Keanu Reeves

Ahelyett, hogy sportkocsikkal száguldozna, inkább metrózik, s a fennmaradó pénzből anonimitás mögé bújva évente több millió forinttal támogat rákkutató intézeteket.

Emma Watson könyvet oszt

A Harry Potter-filmek okoskája feminista indíttatásból metrózott egy napig fel-alá Londonban.

Emma Watson

Maya Angelou írónő Mom & Me & Mom című önéletrajzi regényének példányait „hagyta el” különböző megállóknál, egy kézzel írt üzenettel: a szerencsés megtaláló olvasás után szintén „hagyja el” a könyvet, hogy az új gazdára találjon.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors