UFO Zsolti: Charlotte hagyja el a villát!

A hétvégi ValóVilág-párbajnak különleges szurkolója is van: a kerítés miatt előzetesben ülő UFO Zsolti. Az egykori énekes azt várja, hogy a prostitúcióval megvádolt Charlotte essen ki.
A hétvégi ValóVilág-párbajnak különleges szurkolója is van: a kerítés miatt előzetesben ülő UFO Zsolti. Az egykori énekes azt várja, hogy a prostitúcióval megvádolt Charlotte essen ki.

VV Charlotte és UFO Zsolti évek óta nem beszéltek, de rövidesen a bíróság előtt találkozhatnak újra. Míg a lány a ValóVilág lakójaként a luxusbörtönben várja a vasárnap estét, addig az egykori énekes az előzetes letartóztatásban.

Zsolti a börtönben is rendszeresen figyelemmel követi egykori ismerőse villalétét, de jobban örülne, ha kiesne, mert akkor a bíróság végre kihallgathatná. A vád szerint a VV 6 sztárja korábban épp az egykor szebb napokat is megélt zenész segítségével árulta a testét Svájcban. Az előzetesben lévő zenész volt felesége is azért drukkol, hogy Charlotte ne kerüljön vissza a játékba. A Borsnak arról mesélt, hogyan éli meg a bezártságot Zsolt.

– A körülményekhez képest jól van, bár most már tényleg nagyon nehezen viseli – mondta a Borsnak Gabi. – Valakit kiengednek másfél év előzetesből, mikor a büntetési tétele 5–22 év, ő pedig még mindig bent van. Saját véleményem lehet, az sem véletlen, hogy Charlotte bent van a villában – épp most, amikor Zsolti tárgyalásai elkezdődtek.

– A kiesését egyébként csak azért szeretné az exférjem, mert akkor legalább figyelmet kapna általa, hogy a prostitúció nem elítélendő, hanem igenis felvállalható tevékenység. Egyelőre úgy fest, hogy a lányok többsége csendben akar maradni. Pedig ez sokáig nem tartható majd így fent – magyarázta a feleség, aki bízik abban, hogy minél hamarabb kiengedik Zsoltit.

Beismerő vallomás

A VV 6 indulásakor Charlotte azzal kavart nagy vihart, hogy viszonylag fiatal, huszonhat éves kora ellenére azt állította, eddig ötszáz férfival volt szexuális kapcsolata. Sőt azt sem titkolta, pár napnál tovább nem bírja szex nélkül. Charlotte végül mindenki meglepetésére a villa csodabogarával, Simonnal esett szerelembe. Amióta azonban az őrült dolgairól elhíresült figurát kizárták, nem találja a helyét.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors