Testőrrel kell védeni Király Viktor barátnőjét

Egy féltékeny rajongója megfenyegette az énekes barátnőjét. Viktor azóta harcművész sofőrjét állítja Anita mellé a koncertjein, ahol mindig biztonsági őrök védik a terepet.
Egy féltékeny rajongója megfenyegette az énekes barátnőjét. Viktor azóta harcművész sofőrjét állítja Anita mellé a koncertjein, ahol mindig biztonsági őrök védik a terepet.

Hírességként rengetegen szeretik az embert, de a jóindulatú rajongók mellett manapság egyre több ijesztő fan is felbukkan a celebek életében, akiknek van, hogy rögeszméjévé válik az imádott sztár. A viszonzatlan lelkesedés pedig sokszor zaklatásba, akár életveszélyes fenyegetőzésbe csap át, mint ahogy az nyáron, az Anna and the Barbies énekesnőjével, Pásztor Annával is történt, akinek egyik koncertjén késsel akart az életére törni egy szerelmes rajongója. A Ridikül keddi adásában a „Rajongóból zaklató”-témát fejtegették a sztárok, ahol Peller Károly is mesélt a poklok pokláról, amikor este hazaérve a kertjében elbújva fogadta őt egy beteges nő, de Király Viktor is elképesztő sztorikkal állt elő.

Az énekes a Ridikül keddi adásában mesélte el, hogyan tört rá egy rajongója a Király utcai lakásában, és mit tett az elutasítás után. A Borsnak ennél sokkal dermesztőbb esetekről is beszélt © Bors

Évekkel ezelőtt, amikor a Király utcában lakott, rajongója a laká­sában tört rá. A nő éjnek évadján bekopogtatott hozzá, majd az elutasítástól felbőszülve betörte Viktor kocsijának összes ablakát. De lapunknak azt is elmesélte az énekes, hogy ennél voltak sokkal dermesztőbb esetek is.

Csípős

A sötétben bujkálók azért nem lépnek a fényre, mert akkor mindenki rájönne, hogy még a saját árnyékuktól is megijednek. Huszti Zoltán

– Régebben volt egy-két ijesztő incidens, amikor például a bokorban elbújva vártak rám az utcán. Ilyenkor azért el kell gondolkodni. Vannak ugyanis veszélyek a világban, és igenis létezik és komolyan kell venni a rajongói terrort – kezdte Viktor, aki a műsorban egy friss sztorit is említett: barátnőjét, Anitát nemrég megfenyegették. Az énekes az esetet még nehezeb­ben viselte, mint amikor őt inzultálják.

– Egy-két ember nehezen emészti meg, hogy boldogok vagyunk és ezért kitaláltak dolgokat, hogy megnehezítsék az életünket. Nemrég írtak Anitának, hogy nehogy eljöjjön velem egy koncertemre, mert baj lesz. Ekkor elgondolkoztunk, hogy talán jobb, ha otthon marad, de végül úgy döntöttünk, nem fogunk félelemben élni, szembenézünk bármivel, bárkivel – jelentette ki lapunknak határozottan Viktor, aki karrierje kezdete óta elővigyázatos. Barátnőjére viszont külön ember vigyáz.

– Szerződésben kötöttem ki mindig is, hogy a koncertjeimen a színpad mellett, és az ajtónál is legyen egy-egy biztonsági őr. Ha fenyegető üzeneteket kapok, akkor pedig odafigyelek, hogy kettővel több biztonsági ember legyen a környéken. Anita, ha velem tart, én vigyázok rá, ha színpadon vagyok, akkor pedig a magyar kick-box bajnok barátom, aki egyben a sofőröm is – árulta el Viktor.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors