Szentpéteri Csilla: Mága Zoltán agyára ment a siker

Kemény szavak: Szentpéteri Csilla azt mondja, csak arra tud gondolni, tán kezd elborulni Mága Zoltán elméje. A köztiszteletben álló hegedűművészt érzékenyen érintették a világhírű zongoraművész szavai.
Kemény szavak: Szentpéteri Csilla azt mondja, csak arra tud gondolni, tán kezd elborulni Mága Zoltán elméje. A köztiszteletben álló hegedűművészt érzékenyen érintették a világhírű zongoraművész szavai.

Öntömjénező, visszatetsző viselkedésű és borult elméjű… Többek között ezek a vádak érték a minap Mága Zoltánt, aki pályafutása harmincadik évének tiszteletére klippel lepte meg rajongóit.

Az ötvenhét másodperces alkotás azonban hatalmas lavinát indított el az interneten, melynek következtében pár napra el is tűnt onnan. A kisfilmben Mága magánrepülőn utazik, pezsgőt kortyolgat, majd a gép­ből kilépve elnöki integetéssel köszönti fogadóbizottságát, miközben a vörös szőnyegen lépked a rá váró luxusautó felé. A világhírű hegedűművész azt akarta kifejezni, hogy kitartással a legmélyebb nyomorból is feltörhetünk, de szereplése visszafelé sült el.

Rengeteg embernél kiverte a biztosítékot, köztük kolléganőjénél, Szentpéteri Csillánál is, aki élesen bírálta Mágát. „Oly mértékben visszatetsző, hivalkodó, ízléstelen, szociálisan értéktelen, öntömjénező, kivagyiságtól hangos, hogy csak arra tudok gondolni, tán megborult az elméje. Lassan ő maga is azt hiszi, hogy ha a pápa még nem is, de tán az Úr hamarosan leborul elé” – írta a világhírű zongoraművész.

– Mága Zoltán kiváló zenész, de amikor megláttam a klipet, azt hittem, a Röpülj páva beharangozó filmjét látom. Nekem más az elképzelésem a jótékonykodásról, ehhez nem kellenek kamerák. Teréz anya is csendben tette a dolgát – nyilatkozta a Borsnak a zongoraművész.

© Fotó: MTI

Mága Zoltánt cikkünk megjelenéséig nem értük el, a hegedűművész közösségi oldalán reagál Szentpéteri Csilla bírálatára:
„Nem tudok és nem is akarok mindenkinek megfelelni. Úgy láttam, néhány emberben megütközést keltett egy bejegyzésem, amelyben magánrepülőgépen utazva megérkezem egy repülőtérre, ahol újságírók hada fogad. Nos, üzenem azoknak, akik rosszallásukat fejezték ki: a felvétel egy videoklip részlete, amelyet a Hegedűvel a világ körül címmel indított turnésorozatom alkalmából készített az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb televíziótársasága” – írta Facebook-oldalán Mága Zoltán.

Részletek Mága Zoltán klipjéből

A hegedűművész állítja, amerikaiak készítették, turnésorozata alkalmából.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors