Som-Balogh Edina forgatni vitte kisfiát

Könnyen lehet, hogy egy kisbabával a karján bukkan fel a Barátok közt képernyőjén Nádor Kinga. A sorozat ugyanis 15 éves fennállását ünnepli egy speciális résszel, amelyben régi arcokat is láthatnak a rajongók.
Könnyen lehet, hogy egy kisbabával a karján bukkan fel a Barátok közt képernyőjén Nádor Kinga. A sorozat ugyanis 15 éves fennállását ünnepli egy speciális résszel, amelyben régi arcokat is láthatnak a rajongók.

Ünnepi epizóddal lepik meg ma este a Barátok közt nézőit a készítők. A különleges rész illeszkedik ugyan a jelenlegi történetbe, de olyan szereplők tűnnek fel, akiket már hónapok vagy évek óta nem láthatunk a Mátyás király téren.

A 15 éves jubileum tiszteletére forgatott epizód szerint Vili bácsi arról mesél Bözsikének, hogy hol járt, amikor eltűnt. A szokásosnál hosszabb részből kiderül, hogy van Géza, mi történt a várandósan távozó Kingával, sőt Magdi anyus is visszatér.

Som-Balogh Edina örömmel mondott igent mikor arra kérték, hogy több mint fél év után néhány órára hagyja magára a kisfiát és alakítsa újra a pincérnőt. – Örömmel mondtam igen, annál is inkább, mert egy pillanatra sem kellett magra hagynom Noelt. Mind a két forgatási napon ott volt velem az édesapjával. Nagyon jól éreztem magam. Kezdetben izgultam, hisz hónapok kimaradtak, de én csodálkoztam a legjobban, hogy milyen hamar visszajött a rutin – mesélte a Borsnak a kismama, aki egyelőre még nem tudja mikor tér vissza napi szinten a sorozatba.

Németh Kristófnak is kifejezetten jólesett, hogy a régi szereplők közül rá is gondolt, Kalamár Tamás producer. – Géza és Kinga éveken keresztül emblematikus szerelmespárja volt a sorozatnak. Bizonyára örülnek a nézők, hogy megtudhatják, hogyan alakult az ő életük, ugyanis meglepetésben lesz bőven részük – ígérte Vili bácsi legkisebb gyermeke, akit napi szinten megállítanak a rajongók, hogy arról kérdezzék, mikor ölti magára újra Géza karakterét. – Szerencsére békességben váltam el a sorozattól. A kapcsolatunk végén nem pont, hanem kettős pont maradt, így még bármi lehet – titokzatoskodott a Játékszín igazgatója.

Iza is a babájával forgatott

Varga Izabella a 15 év alatt már kétszer hagyta el a sorozatot, mert anyai örömök elé nézett, amikor 2002-ben és 2008-ban visszatért a gyesről, a stáb megkülönböztetett figyelmet fordított az anyukára és a babákra. Dr. Balogh Nóra megformálója emeleti öltözője helyett egy földszintit kapott, ahol kislánya is nagyokat játszhat a forgatások alatt, így minél több időt tölhetett a picikkel.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors